.

.

Машини за сечење коса, Алатка За Сечење Коса, Професионална Машинка За Сечење Коса Со Голем Капацитет Ретро Масло За Средување На Главата Фризура За Коса Дизајн Маш

Машини за сечење коса, Алатка За Сечење Коса, Професионална Машинка За Сечење Коса Со Голем Капацитет Ретро Масло За Средување На Главата

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Електрична Професионална Машинка За Коса-машинката за коса е наменета за мазно,брзо и прецизно средување на сите видови косаМашинката за коса има издржливо прецизно сечило од нерѓосувачки челик засилено со висок јаглерод, кое не му штети на скалпот,има висока цврстина и висока отпорност на абење.(Сечилото се пере и лесно се чисти). Долготрајна Моќност-машинката за коса има вградени висококвалитетни и безбедни литиумски батерии, моќни, долготрајни батерии на полнење или УСБ на полнење,кои можат да се користат долго време.Оваа машинка за коса има удобни опции за безжична / безжична употреба.Приклучете и играјте, и полнење и приклучување. Едноставно и Практично-ова е едноставна машинка за коса,стилски дизајн,професионална машинка за коса со низок шум на полнење,моќен мотор,ниски вибрации,дизајн со низок шум,без груб звук,стабилни перформанси. Совршен Подарок Машинка За Коса - направете одличен личен подарок за мажот во вашиот живот.Тато,сопругот, синот и момчето ќе ја сакаат оваа врвна прецизна машинка за коса за секоја пригода. Гаранција за задоволство-Оваа машинка за коса е погодна за професионални берберски салони и домашни корисници.Нашата машинка за коса ќе донесе повеќе забава и возбуда во вашиот живот.Ако не сте задоволни,ве молиме контактирајте не и ние ќе ви служиме сесрдно!. Електрична Професионална Машинка За Коса-машинката за коса е наменета за мазно,брзо и прецизно средување на сите видови коса.Машинката за коса има издржливо прецизно сечило од нерѓосувачки челик засилено со висок јаглерод, кое не му штети на скалпот,има висока цврстина и висока отпорност на абење.(Сечилото се пере и лесно се чисти). Долготрајна Моќност-машинката за коса има вградени висококвалитетни и безбедни литиумски батерии, моќни, долготрајни батерии на полнење или УСБ на полнење,кои можат да се користат долго време.Оваа машинка за коса има удобни опции за безжична / безжична употреба.Приклучете и играјте, и полнење и приклучување. Едноставно и Практично-ова е едноставна машинка за коса,стилски дизајн,професионална машинка за коса со низок шум на полнење,моќен мотор,ниски вибрации,дизајн со низок шум,без груб звук,стабилни перформанси. Совршен Подарок Машинка За Коса - направете одличен личен подарок за мажот во вашиот живот.Тато,сопругот, синот и момчето ќе ја сакаат оваа врвна прецизна машинка за коса за секоја пригода.

Други карактеристики

Product model:
electric hair clipper
Voltage power:
110-240V
Charging time:
about 1 hours(can be used for both charging and plugging)
Blade material:
Titanium alloy blade
Instructions:
1.Press the switch to turn on the hair clipper.:
2.Cut the hair along the head to an appropriate length.:
Do not use the hair clipper in the opposite direction,otherwise it may cause trimming:
3.Press the switch to turn off the hair clipper:
Packing List:
hair trimmer*1:
Comb 3mm *1:
Comb 6mm *1:
Comb 10mm *1:
Comb 13mm *1:
Cleaning brush*1:
charging cable*1:
Alloy Durable Cutter Head:
30°acute-angle cutting technology,the blade is smooth and sharp,and the 30°cutting angle can greatly improve the cutting efficiency.:
Replaceable Limit Comb:
The intimate limit comb,equipped with limit combs of different lengths,becomes a hairdresser in one second.:
Exquisite Appearance Design:
It is designed according to the ergonomic grip,so that it will not be tired for a long time.Cut hair styling conveniently and quickly. :

Најдобри понуди