.

.

Тулоби Спа Лента За Глава За Миење Лице, Мека Подуена Лента За Шминка За Нега На Кожата Ленти За Отстранување Шминка, Туш, Маска За Лице, Тери Пешкир Велур Ткаенина Т?

Тулоби Спа Лента За Глава За Миење Лице, Мека Подуена Лента За Шминка За Нега На Кожата Ленти За Отстранување Шминка, Туш, Маска За

DEN 111.84

Количина на стоки
Тековен

Екстра Абсорбента - овие ленти за нега на кожа и крпи за зглоб се многу апсорбирачки и можат да ја впијат влагата додека го миете лицето или нанесувате креми и серуми за нега на кожа, ги држи косата и рацете надвор од водата Симпатичен Дизајн-Меки ленти за глава, како цвеќиња и бели облаци, меки и убави, уникатни и разноврсни. Задебелениот дизајн на сунѓер визуелно ја зголемува круната на черепот и ја издува косата. Додатоците за слатка коса, исто така, можат да ја изменат формата на лицето, правејќи го лицето помало и поубаво. Една Големина Одговара На Сите-Големината не е важна кога станува збор за нашите ленти за глава. Секоја лента за миење лице е многу флексибилна и растеглива така што може да ја носи речиси секој - и мажите и жените!. Широка употреба-оваа симпатична лента за коса не е само многу практична. кога го миете лицето, се туширате, ставате/соблекувате шминка, нанесувате маска за лице и спа центар, но исто така можете да ја апсорбирате потта при вежбање, вежбање, јога. Дури и може да создаде симпатичен изглед кога читате, гледате ТЕЛЕВИЗИЈА и секојдневно носење.

Други карактеристики

Најдобри понуди