.

.

12 Парчиња Без Свиткување Клипови За Коса За Жени, Додатоци За Коса Од Бело Злато Шминка Клипови За Коса Без Бразди Клип За Коса Без Бразди За Стилизирање На Салон Ра?

12 Парчиња Без Свиткување Клипови За Коса За Жени, Додатоци За Коса Од Бело Злато Шминка Клипови За Коса Без Бразди Клип За Коса Без

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Без Свиткување : Овие штипки за проверка и мермерна коса се разликуваат од традиционалните штипки за коса кои оставаат грозни набори во вашата коса, нашите клипови за коса без набори ја одржуваат вашата коса мазна и без вдлабнатини Ќе ви се допадне колку се лесни за употреба и колку одлично изгледа вашата коса!. Секојдневно Носење : Привлечно за секоја пригода, класичен и елегантен ацетат без бразди шноли не само што може да се нанесат за да одговараат на различни стилови на облека и фризури, туку може да се носат и додека го натопувате лицето, читате, шминкате и вежбате. Додатоци за коса : без свиткување клипови за коса се погодни за повеќето типови коса, влажни или суви. Нема Клип За Коса со Набори, погоден за секоја фризура, особено тресне. Материјал и Занает : овие клипови за коса без набори се изработени од висококвалитетен ацетат и издржлив нерѓосувачки челик. Отпорен на избледување и промена на бојата за долготрајна употреба. Беспрекорна врска помеѓу металот и ацетатот, никогаш повеќе не грижете се дали косата ќе се заглави помеѓу пластика и метал. 12 Парчиња во 6 Бои : комплетот вклучува 12 парчиња без свиткување клипови за коса во 6 различни бели, златни и кафеави дизајни. Прекрасна рамнотежа помеѓу цената и количината за вас. Секој клип за коса без брчки тежи само околу 3g, и 2,4" во должина, нема да има никаков товар за носење и лесен за носење. Кажете збогум на наборите на косата и непријатните свиоци Со Нашиот Лизмарк 12 Парчиња Без Свиткување На Клипови за Коса! Совршен за жени кои сакаат да ја стилизираат косата без мака од набраздени клипови за коса.

Други карактеристики

Најдобри понуди