.

.

Нуобести Пилинг Комплети француска Барета 4 парчиња Пластичен Страничен Чешел за Коса француски Чешел Клипови За Коса Фини Заби Клипови За Чешел Странични Чешли З?

Нуобести Пилинг Комплети француска Барета 4 парчиња Пластичен Страничен Чешел за Коса француски Чешел Клипови За Коса Фини Заби Клипови За

DEN 102.40

Количина на стоки
Тековен

Може да се користи на целата коса, долга или кратка, кадрава или права, исто така безбедна и корисна за стилизирање на косата Со исклучителен и елегантен изглед, страничните чешли цврсто ја држат косата на место и ви даваат нов изглед. Изработен висококвалитетен материјал, безбеден и издржлив, кој може да се користи многу долго. Непречено разработува болни заплеткувања и јазли, помага да се намали кршењето на косата и да се исправи косата. лесен и удобен за секојдневна употреба. Направете ја вашата фризура шармантна и поелегантна. Може да се користи на целата коса, долга или кратка, кадрава или права, исто така безбедна и корисна за стилизирање на косата. Со исклучителен и елегантен изглед, страничните чешли цврсто ја држат косата на место и ви даваат нов изглед. Изработен висококвалитетен материјал, безбеден и издржлив, кој може да се користи многу долго. Непречено разработува болни заплеткувања и јазли, помага да се намали кршењето на косата и да се исправи косата. лесен и удобен за секојдневна употреба. Направете ја вашата фризура шармантна и поелегантна. Опис Изработен од квалитетен материјал, дизајниран за долгорочна употреба. Страничните чешли за коса можат да ја направат вашата фризура шармантна и поелегантна. Избегнувајте влечење, заплеткување или оштетување на проблемот со косата.

Други карактеристики

Најдобри понуди