.

.

Калибар Про Ремен - Клипер Чувар Организатор - Професионални Бербер Клиперс, Тримери &засилувач; Додатоци Виси Контејнер-Брада И Коса Сечење Комплет Ткаенина Џебов?

Калибар Про Ремен - Клипер Чувар Организатор - Професионални Бербер Клиперс, Тримери &засилувач; Додатоци Виси Контејнер-Брада И Коса Сечење

DEN 191.84

Количина на стоки
Тековен

УНИВЕРЗАЛНО СКЛАДИРАЊЕ - овој ремен за организатор на салон и бербер не е само за вашите безжични машинки за коса и штитници за тример! Тие исто така може да се користат за чување на вашите сечила, масло, клип, брич, бричење, четка, чешел и други берберски материјали! КЛАСИЧЕН ДИЗАЈН - оваа торбичка за половината со берберски алатки и додатоци има класичен, минималистички дизајн за да бидете сигурни дека се погодни за повеќето професионалци за коса, мажи или жени. Чувајте ги вашите додатоци и алатки - во стил!. ЛЕСЕН ПРИСТАП - овој држач за додатоци и алатки за коса обезбедува брз и лесен пристап до вашата електрична машинка/ штитник за тример, магнетно/ одвојливо сечило, масло, ножици и алат за сечење. Совршено е за професионален стилист за коса и бербер кои сакаат да останат организирани додека сечат или стилизираат!. ОРГАНИЗАТОР за ПРЕКЛОПУВАЊЕ-Нашиот ремен за штитник за клипер е лесен за чување бидејќи е направен од ткаенина и затоа може да се преклопи.

Други карактеристики

Најдобри понуди