.

.

4 Спакувајте Големи Клипови За Коса, Клипови За Коса Силно Држење За Густа Коса, Клипови За Коса За Женски Канџи За Коса За Густи Фини Влакна, Силни Држачи За Коса За ?

4 Спакувајте Големи Клипови За Коса, Клипови За Коса Силно Држење За Густа Коса, Клипови За Коса За Женски Канџи За Коса За Густи Фини Влакна,

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

●Брза Испорака●7-20 дена!!!!! Има за цел да избере побрза логистика за вас Материјал : Пластика/Акрилик. Женските канџи за коса се издржливи, силна флексибилност, лесни за употреба и не се лесни за кршење. Големите клипови за канџи за коса не се лизгаат, можат цврсто да ја држат косата и нема лесно да паднат, како и погодни за густа/тенка/фина/нормална/кадрава/права коса. ①Пријатна едноставна, убава и елегантна на вашите влакна. Клипот за канџи е изработен од издржлива пластика за КОМПЈУТЕР. Клипови за коса За Жени со Повторна Употреба 8000 пати; тие не се лесни за кршење, можете да ги користите секој ден, ноктот за коса од пеперутка може да се користи и како подарок. Овие клипови за нокти за коса може да се користат во различни прилики,како секојдневна употреба,забава,како подарок за пријатели ,церемонии и роденден. САМО НАПРАВЕТЕ САМИ своја фризура, без разлика каков стил, енергија, елеганција , интелектуалност, зрелост или младост, со вашата облека во различни прилики.

Други карактеристики

Најдобри понуди