.

.

5 ПАРЧИЊА Бисер Клипови За Коса Шноли За Коса За Жени И Девојки Рачно Изработени Модни Бисерни Иглички За Коса Додатоци За Коса За Дневни Свадби за Забави.

5 ПАРЧИЊА Бисер Клипови За Коса Шноли За Коса За Жени И Девојки Рачно Изработени Модни Бисерни Иглички За Коса Додатоци За Коса За Дневни Свадби

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Материјал : изработен од метална легура, имитација на бисер, силен и издржлив материјал, исклучителен и убав изглед Стил : многу различни стилски дизајни, различни стилови за да ги задоволат вашите различни потреби, носејќи прекрасни клипови за коса за да ве направат самовила, ќе ви помогнат да станете фокус. Рачно изработени : Овие извонредни штипки за коса се изработени од метална легура и вештачки бисери. Секој бисер на шнолите е внимателно избран, а потоа споен заедно со издржлива риболовна линија, што ги прави силни, издржливи и стилски. Клипови за бисерна коса : Различни стилови на бисерни иглички за коса можат да одговараат на сите облеки, бои на коса и фризури. Донесете шноли за коса за да ја нагласите вашата коса и да додадете елеганција и сладост за да бидете попривлечни. Сценарио за апликација : Овие нежни и сјајни бисерни штипки за коса може да се применат во различни прилики, како што се забави, церемонии, родендени, банкети и секојдневно носење.

Други карактеристики

Најдобри понуди