.

.

8 Парчиња Без Свиткување Клипови За Коса За Шминка, Кристал Без Бразда Клип За Коса Рамен Клип За Стилизирање Шминка Клипови За Коса, Шнола За Коса Без Шноли За Коса ?

8 Парчиња Без Свиткување Клипови За Коса За Шминка, Кристал Без Бразда Клип За Коса Рамен Клип За Стилизирање Шминка Клипови За Коса,

DEN 127.84

Количина на стоки
Тековен

●Без Дизајн На Свиткување ● Нашиот клип за коса без набори лесно може да ја поправи косата и удирањата за време на шминкањето или при миење на лицето Клиповите за коса од кристал имаат дизајн без свиткување со мазна контактна површина што нема да остави набори во вашата коса дури и ако ја носите долго време. Баретите за шминка се совршени за секоја фризура, особено тресне. ●Висококвалитетен Метален Материјал● овие штипки за коса без свиткување се изработени од висококвалитетен метал и мали штрасови, кои не се лесни за ' рѓа, се посилни од пластиката, а штрасовите не се лесни за паѓање и не се лесни за промена на бојата. Клиповите за коса за шминка се светло обоени, лесни и слатки, не деформирани и можат да се користат долго време. ●Исклучителен Подарок● има многу мали штрасови на површината на нашите штипки за коса без свиткување, кои се многу деликатни и имаат суптилен пенлив ефект на сонце. Овие клипови за коса без набори за стилизирање можат да бидат подарок за роденден, божиќен подарок, новогодишен подарок и подарок За Денот на Вљубените или подарок За Денот на Благодарноста за девојчиња, девојки, мајки, роднини, колеги итн. ●Широка Примена● клиповите за коса без свиткување за жени се погодни за фиксирање на косата или тресне за време на шминкање, фризерство, нега на лице, миење лице и вежбање, а клиповите за коса може да се користат и како дневни украси што одговараат. Клиповите за коса без набори се погодни за сите типови коса и може да се користат без разлика дали косата е влажна или сува.

Други карактеристики

Најдобри понуди