.

.

Литлеу 100 Парчиња Спа Ленти За Еднократна Употреба За Лице, Меки Неткаени Обвивки За Раширена Крпа За Професионална Шминка Во Салонот, Материјали За Шминка За Нега ?

Литлеу 100 Парчиња Спа Ленти За Еднократна Употреба За Лице, Меки Неткаени Обвивки За Раширена Крпа За Професионална Шминка Во Салонот,

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

МЕКА И ДИШЕ : Изработена од неткаен до мек и лесен, дише, ве молиме слободно користете ПОГОДЕН за : погоден е за лице, спа центар, сончање, шминка, салон, сауна, treatетски третмани. Поради лесен, може лесно да се носи. НЕМА ЛЕСНА СОЛЗА : Поради добрата еластичност, обвивките за глава за истегнување за еднократна употреба не се лесни за кинење. ШТО ДОБИВАТЕ : има 100 парчиња црни спа ленти за еднократна употреба за ваша употреба. УДОБНО НОСЕЊЕ И ИДЕАЛНО ЗА ЦЕЛАТА ГОЛЕМИНА на ГЛАВАТА : обемот на бањските ленти за еднократна употреба е околу 11 инчи, а ширината е околу 4 инчи. Максималната испружена големина е околу 23 инчи. Неговата еластика е удобно носење и одговара за главите со најголема големина.

Други карактеристики

Најдобри понуди