.

.

Ножици за сечење фризура од 7 Инчи , Ножици За Сечење Коса Од Бербер-Ножици За Салони Од Јапонски Нерѓосувачки Челик-професионална фризерска облога за коса, Совршен?

Ножици за сечење фризура од 7 Инчи , Ножици За Сечење Коса Од Бербер-Ножици За Салони Од Јапонски Нерѓосувачки Челик-професионална

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

СУПЕРИОРЕН КВАЛИТЕТ - овие професионални висококвалитетни фризерски ножици од нерѓосувачки челик користат прецизни сечила и рачно изострени рабови за лесно, па дури и средување на косата Прилагодлив систем за завртки За прилагодување на завртките за фризерски ножици за поголемо прилагодување и прилагодување на претпочитаната затегнатост. РАЗНОВРСНА-нашите фризерски ножици се совршени за салонски работници, фризери и поединци! Висококвалитетниот Нерѓосувачки челик и Рачката На Змејот им даваат на ножиците стилски изглед со остар раб за брзо сечење. Ourономски дизајн - Нашите фризерски ножици имаат designономски дизајн на кривата на зафат што ја намалува употребата на зглобовите, лактите и заморот на рацете и е удобен за употреба. Професионален комплет за фризерски ножици-Професионални алатки за стилизирање на косата за професионална или домашна употреба. Доаѓа со заштитна кожна футрола за патент за држење на ножиците и спречување несреќи. СУПЕРИОРЕН КВАЛИТЕТ - овие професионални висококвалитетни фризерски ножици од нерѓосувачки челик користат прецизни сечила и рачно изострени рабови за лесно, па дури и средување на косата. Прилагодлив систем за завртки За прилагодување на завртките за фризерски ножици за поголемо прилагодување и прилагодување на претпочитаната затегнатост. РАЗНОВРСНА-нашите фризерски ножици се совршени за салонски работници, фризери и поединци! Висококвалитетниот Нерѓосувачки челик и Рачката На Змејот им даваат на ножиците стилски изглед со остар раб за брзо сечење.

Други карактеристики

Најдобри понуди