.

.

Целосен Сјај Шие Во Екстензии На Човечка Коса Вистинска Човечка Коса Златно Кафеава Бледнее Во Средна Русокоса #10/14 Невидливи Екстензии На Коса Двојни Снопови Од Т?

Целосен Сјај Шие Во Екстензии На Човечка Коса Вистинска Човечка Коса Златно Кафеава Бледнее Во Средна Русокоса 10/14 Невидливи Екстензии

DEN 1583.84

Количина на стоки
Тековен

Снопови За Коса со целосен Сјај Можат Да бидат Прикачени на Различни Начини Косата Може Да Шие, Да Се Поврзе Микро, Да Се Прицврсти И Да Се Залепи. [Русокоса Вистинска Човечка Коса]Целосен Сјај Мраз Руса Коса Плетенка Изработена Од Вистинска Човечка Коса Која Е Издржлива, Густа, Мека, Жива И Извонредна Изработка, Добро Се Вклопува Со Многу Коса Textures.It Ќе Предизвика Помалку Разлетување со Соодветна Грижа по Долготрајна Употреба. [Двојна Ткаенина]Русокоса Плетена Коса Пакет Е Подебел и Потрајни Од Традиционалните Завеси За Коса. Две Плетенки Се Шијат Заедно За Да Држат Повеќе Коса Стабилно.Можете да Направите различни стилови Според Вашите Потреби. [Четири Метод На Носење]Целосен Сјај На Косата Може Да Биде Прикачен На Различни Начини. Директно Зашијте, Со Микро Врска Внатре, Со Клип, Лепак Или Лента И Направете Перика Или Опашки, Лесно Добијте Ги Сите Фризури Што Ви Се Допаѓаат!. [Шиење Во Екстензии На Коса Може Да се Третира Како Вашата Коса]Русокоса Ткаат Човечка Коса Екстензии Може Да Бидат Обоени ,Виткани и Стилизирани Како Своја Коса,Ве Молиме Имајте Предвид Дека Косата Може да Биде Обоена Во Потемна Боја, Но не може да се Избели.Подолгата Големина ќе Изгледа Потенка и 2-3 Снопови Се Неопходни за Полна Глава. [Ви носи Поголема Самодоверба И Шарм]Може Да Има Разлики Во Бојата Поради Различен Монитор.

Други карактеристики

Најдобри понуди