.

.

6 Парчиња Средна Коса Клипови За Канџи За Тенка Коса 2,6 Инчи Школка Од Желка Клип За Коса Клипови За Банана Клипови За Вилица Додатоци За Шноли За коса во француски С?

6 Парчиња Средна Коса Клипови За Канџи За Тенка Коса 2,6 Инчи Школка Од Желка Клип За Коса Клипови За Банана Клипови За Вилица Додатоци

DEN 239.84

Количина на стоки
Тековен

Што добивате : доаѓа со 6 парчиња клипови за нокти за коса во различни модели и светли бои, лесни за усогласување со разни фризури и бои за коса, можете да ги носите за да присуствувате на различни прилики Материјал и големина : овој клип за банана со канџи за коса мери прибл. 2,6 инчи/ 6,5 см во должина, средна големина лесно држи многу типови коса; Изработен од целулоиден ацетат материјал, силен во структурата го прави цврст за употреба, не е лесен за деформација или кршење. Обезбедете ја косата : нашите шноли од желка се дизајнирани со форма на канџи, која постојано ја фаќа вашата коса без да се лизне, во меѓувреме, канџата е мазна и безбедна за косата, нема да ја повлече косата или да го гребе скалпот, мала тежина и нема да донесе притисок врз вашата глава. Шик и привлечно : овие целулоидни леопард печати големи клипови за коса со француски стил се шик и привлечни, не само што ја разубавуваат вашата коса, туку и постигнуваат грациозен и сладок темперамент, ќе бидете елегантни и привлечни од толпата. Широки прилики : оваа целулоидна француска шнола за дизајн е практична за држење на косата кога се шминкате или миете лице, НАПРАВЕТЕ сами повеќе фризури за да ги исполните вашите повеќекратни барања, применливи за забава, церемонија, роденден, банкет, секојдневен живот и така натаму. Карактеристика : Прекрасен изглед : овие школки од желка големи клипови за нокти за коса можат да ја организираат вашата коса и да спречат неред на косата, со што ќе донесат уреден и убав изглед, убави подароци за семејства, пријатели, љубовник итн.

Други карактеристики

Material:
celluloid acetate
Size:
approx. 2.6 inches/ 6.5 cm in length
Color:
as shown in pictures
Package content:
6 x Medium hair claw banana clips :
Note:
Manual measurement, please allow slight errors on size. :
The colors may exist slight difference due to different screens. :

Најдобри понуди