.

.

Deysen Органски сив обратен шампон бар - природен органски балсам и грижа за поправка - суштина за затемнување на косата за затемнување на косата, волуменски и навлажн?

Deysen Органски сив обратен шампон бар - природен органски балсам и грижа за поправка - суштина за затемнување на косата за

DEN 117.12

Количина на стоки
Тековен

Длабоко ја храни косата и скалпот за да ја поправи оштетената коса, богата и нежна пена, силна моќ за чистење, ја задржува влагата на косата и ја одржува косата мека и сјајна, совршен избор за сапун за чистење на косата и за мажи и за жени Овие фино ја интензивираат бојата на косата и ја зачувуваат нејзината осветленост. 【Обратното сиво ја интензивира бојата на косата и ја зачувува нејзината осветленост. 【Обратна сива и бела коса】 一 Едноставно нанесете доза на овој природен затемнувачки шампон исто како и нормалниот шампон и веднаш да ги трансформирате вашите сиви и бели влакна во млади, живописни. Подгответе ја вашата самодоверба назад. Квалитет на заработување на нивото. Остава косата чувство навлажнета и полна телесна и воопшто не мрсна. Мала и лесна нашата шампонска лента е совршена за патување, нема течност, така што нема излевање и лесно може да се вклопи во кое било пренесување.

Други карактеристики

Најдобри понуди