.

.

Венју Тело Бран Човечка Коса Продолжување На Опашката За Црни Жени Со Магична Паста Завиткајте Околу Конска Опашка Човечка Коса Опашка За Црни Жени Бразилски Девс?

Венју Тело Бран Човечка Коса Продолжување На Опашката За Црни Жени Со Магична Паста Завиткајте Околу Конска Опашка Човечка Коса Опашка

DEN 479.84

Количина на стоки
Тековен

Материјал за коса : бразилецот реми тело Бран човечка коса опашка продолжување Стил на коса : Магична Паста Бран На Телото Човечка Коса Опашка за црни жени Завиткајте Околу Конска Опашка Човечка Коса. Коса Одделение : 9А Одделение Реми Коса. Боја На Коса : Природна Црна. Должина На Косата : 12-22 Инчи. Тежина на косата : можете Да Изберете 100гр Или 120гр Според Вашите Потреби, Ако Сакате Подебела Коса , Ве Молиме Изберете 120гр. Основна Големина : 5х5 Инчен Шнола со 1 Чешел и Магична Паста. Продолжување На Опашката За Човечка Коса ВЕНЈУ : Направено Со 100% Девствена Реми Човечка Коса Исечена Директно Од Еден Донатор. 100% Вистинска Човечка Коса, Без Пролевање И Заплеткување Бесплатно, Здрава И Чиста,Жива, Мека И Удобна. Продолжување на опашката За Црни Жени : Опашката На Човечката Коса ВЕНЈУ Може да се Измие, Условува,Обои, Исече, Извртува, Исправи, Витка и Стилизира како што сакате.Quenyu Човечка Коса Продолжување На Конска Опашка Q : Направено Со 100% Девствена Реми Човечка Коса Исечена Директно Од Еден Донатор. 100% Вистинска Човечка Коса, Без Пролевање И Заплеткување Бесплатно, Здрава И Чиста,Жива, Мека И Удобна.Qurvap околу Конска Опашка Човечка Коса Q : Таа Е Различна Од Влечната Конска Опашка Човечка Коса, Оваа Магична Паста Продолжување На Опашката Е Лесна За Носење, А Магичната Паста Може Добро Да Ја Држи Опашката, 4, 5х3, 5 Инчен Шнола, 1 Клип На Мрежата За Коса, Лесно Да Се Добие Долга Густа Опашка како Магија.Супер Лесен За Носење И Безбедно Останување. Само Завиткајте Го/Врзете Го Околу Сопственото Опавче И Магично Ќе Добиете Долга Густа Опашка Од Пони.Questengion Опашка Продолжување За Црни Жени : Wenyu Човечка Коса Опашка Може да се Мијат, Условени,Обоени, Исечени, Извртени, Исправи, Завиткани и Стилизирани.Venyu Тело Бран Човечка Коса Опашка За Црни Жени : 12 инчи 2 22 инчи На Залиха, а вие Можете Да Изберете 100g или 120g Според Вашите Потреби, Ако сакате Подебела Коса , Ве Молиме Изберете 120g.За Сите Производи За Човечка Коса, Минималното Пролевање И Заплеткување Е Нормално, Ве Молиме Грижете Се За Перење И Одржување. И Може Да Пробате Малку Спреј За Коса За Да Го Задржите Добриот И Траен Стил На Коса, А Исто Така Можете Да Нанесете Малку Масло За Коса За Да Го Одржите Квалитетот На Косата И Да Спречите Сушење На Косата.

Други карактеристики

Најдобри понуди