.

.

Штрасови Алигатор Клип За Коса За Жени 2 ПАРЧИЊА Цветни Иглички За Коса Кристално Светкаво Цветни Додатоци За Коса За Празнична Свадба Роденден Невестинска Матурс?

Штрасови Алигатор Клип За Коса За Жени 2 ПАРЧИЊА Цветни Иглички За Коса Кристално Светкаво Цветни Додатоци За Коса За Празнична

DEN 143.84

Количина на стоки
Тековен

Материјал : кристал и легуриПозлата на метална површина на клипот. Големина : 2,4 х 1,4 инчи. Совршен подарок : клиповите за алигатор ЗА дизајн НА ЦВЕЌЕ МОЛАТА СЕ совршен роденденски подарок за семејството и пријателите. Шнолите може да се користат за тенка коса, права коса или кадрава коса. Прилики : овие штрас боби клипови се погодни за забава,церемонии,роденден,свадба,банкет и секојдневно носење. Вклучен пакет : 2*клип За Коса од кристал. Материјал : кристал и легури.Позлата на метална површина на клипот. Големина : 2,4 х 1,4 инчи. Совршен подарок : клиповите за алигатор ЗА дизајн НА ЦВЕЌЕ МОЛАТА СЕ совршен роденденски подарок за семејството и пријателите. Шнолите може да се користат за тенка коса, права коса или кадрава коса. Прилики : овие штрас боби клипови се погодни за забава,церемонии,роденден,свадба,банкет и секојдневно носење. Вклучен пакет : 2*клип За Коса од кристал. Иглички За Коса од кристал : Едноставен дизајн клиповите за коса од кристал се многу сјајни што ќе ве направат привлечни и елегантни.

Други карактеристики

Најдобри понуди