.

.

Исценета силиконска масажа чешел со чешел со перниче за воздух силиконски чистач за коса рачен шампоер за коса ексфолијатор четка силиконска коса четка за коса ра?

Исценета силиконска масажа чешел со чешел со перниче за воздух силиконски чистач за коса рачен шампоер за коса ексфолијатор

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Измамник на скалпот за коса-задолжителна четка за скалп за коса за капење, обезбедувајќи ефект на ексфолијација, чистење и масажа Четка за четка за скалпот- четка за масирање на скалпот со меки влакната ја стимулира крвта до скалпот. Опуштете ги мускулите на скалпот и намалете го стресот. Глава чистач- ергономскиот дизајн на рачката совршено се вклопува во вашата рака и лесно се држите, лесен и лесно се чува. Четка за чистење на скалпот- лесно извадете ја на површината на скалпот, избришете го вишокот на масло во порите и направете ја косата и скалпот измазнети. Бебе четка за скалп- Помогнете по порите на косата да дишат слободно и да апсорбираат нова исхрана. Чувајте го скалпот за коса поздрав и чист. Измамник на скалпот за коса-задолжителна четка за скалп за коса за капење, обезбедувајќи ефект на ексфолијација, чистење и масажа. Четка за четка за скалпот- четка за масирање на скалпот со меки влакната ја стимулира крвта до скалпот. Опуштете ги мускулите на скалпот и намалете го стресот. Глава чистач- ергономскиот дизајн на рачката совршено се вклопува во вашата рака и лесно се држите, лесен и лесно се чува. Четка за чистење на скалпот- лесно извадете ја на површината на скалпот, избришете го вишокот на масло во порите и направете ја косата и скалпот измазнети. Бебе четка за скалп- Помогнете по порите на косата да дишат слободно и да апсорбираат нова исхрана. Чувајте го скалпот за коса поздрав и чист. Список на пакети 1 x Карактеристики на чешел -Материјал : ABS Scalp Chrush Dandruff -големина : 9.75x2 четка за скалпот за туширање. - Извадете ја прашината на површината на скалпот, избришете го вишокот на масло во порите и направете ја косата и скалпот повеќе мазна рачна масажер за коса.

Други карактеристики

Најдобри понуди