.

.

ТИЗИТ Вратоврски За Коса, 18 Спакувани Женски Еластични Врски За Коса, Без Бразди Спирални Врски За Коса, Лента За Коса Без Набори, Без Влечење Коса, Силна Сила На Ист?

ТИЗИТ Вратоврски За Коса, 18 Спакувани Женски Еластични Врски За Коса, Без Бразди Спирални Врски За Коса, Лента За Коса Без Набори, Без

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Супериорен Материјал : Овие Женски Ленти За Коса Се Изработени од Врвен Материјал ТПУ, Мал И Нежен, од кој Можете да Изберете Боја што Одговара на Вашата Секојдневна Облека Тие Се Многу Флексибилни И Совршени За Густа Или Фина Коса, Ќе Ја Одржуваат Вашата Коса Удобна Цел Ден. Долготрајни : Овие Основни Еластични Врски За Коса Имаат Мазен Надворешен Прстен, Вратоврските За Коса Се Лесни За Употреба И Удобни, А Секоја Вратоврска За Коса Е Издржлива И Не-Обележувачка, Растеглива И Флексибилна. Тие Нема Да Ја Заплеткаат Или Свиткаат Вашата Коса!. Мали, Но Силни : Спиралните Врски За Коса Се Со Дијаметар Од 1,5 Инчи Многу Мали и Преносливи За Женска Коса и Детска Коса, Тие не Се Набори Во Косата и Спречуваат Влечење На Косата При Отстранување и Прилагодување. Може Да Се Носи Како Нараквица Кога Не Е Во Употреба. Поставени Врски за коса : Комплетот За Лента За Коса TIZZYT 18 Доаѓа Со 9 Различни Бои На Ленти за Коса. Достапно Во Различни Бои.Можете Да Ја Изберете Бојата Што Ви Е Омилена За Опашки, Пунџа, Плетенки Или Пигтили. Широка Примена : Нашите Женски Ленти За Коса Се Погодни за Различни Прилики, Како Што Се Забави, Церемонии или Секојдневно Носење за Да ја Направат Вашата Фризура Попривлечна. Тоа Е Исто Така Совршен Подарок За Девојчиња За Време На Празниците. Секојдневните Задолжителни Спирални Врски За Коса во Различни Убави Бои За да Одговараат на Вашата Коса со Различна Боја.

Други карактеристики

Најдобри понуди