.

.

Vanchief 7 парчиња Гуа Ша Алатки За Масажа Природна Смола Килибар Гуаша Стругалка За Лице Тетива За Тетива Стап За Убавина Стап За Акупунктура Стругалка За Масажа На Ли?

Vanchief 7 парчиња Гуа Ша Алатки За Масажа Природна Смола Килибар Гуаша Стругалка За Лице Тетива За Тетива Стап За Убавина Стап За Акупунктура

DEN 326.40

Количина на стоки
Тековен

✿+ПРИРОДЕН МАТЕРИЈАЛ】овие алатки За Масажа Гуа Ша Се Направени од природна смола Издржлив, супер лесен за нега, статичен бесплатен.ЗАБЕЛЕШКА : Природната смола не е природен жад и нема ефект на ладење кога се користи на лицето. ✿●ФИНА ИЗРАБОТКА} исклучителната изработка на нашата алатка За масажа Гуа Ша гарантира дека сите рабови можат да го изедначат лизгањето низ вашата кожа за најдобри резултати. Различни форми и големини гуа ша алатки за масажа на целото тело, како што се лице, очи, глава, врат и грб итн. задоволете ги вашите различни потреби за масажа. ✿+СОВРШЕН СЕТ од СЕДУМ ПАРЧИЊА, Вклучувајќи плоча во форма на риба, стапче за тетива, пенкало за акупунктура, стап за лице, табла Гуа Ша, чешел Гуа Ша, табла со триаголник. Мал и удобен, пренослив и практичен. ✿€ЗДРАВСТВЕНА И НЕГА за УБАВИНА овие алатки за масажа можат да ја елиминираат стазата, да ја промовираат циркулацијата на крвта, да ја ублажат болката во мускулите, главоболката и хроничната болка во грбот, рамото или вратот. Гуа ша алатката за масажер за стружење може да помогне да се исчистат течностите, да се подобри циркулацијата на крвта и метаболизмот, да се промовира прометот на клетките за посветла, поздрава и подмладена кожа. ✿●БЕСПЛАТНА ИЗВОНРЕДНА ФЛАНЕЛНА ТОРБА●по една црна фланелна торба за секој сет. Погодно за носење и складирање. Материјал За Опис на производот : ПРИРОДНА СМОЛА ЗАБЕЛЕШКА : Природната смола не е природен жад и нема ефект на ладење кога се користи на лицето. Гуа Ша Стружењето е најбезбедниот и најефикасниот начин за исфрлање на токсинот. Едноставна масажа може да ви даде здравствено тело. Четири комплети стругалка може да ја исполнат вашата масажа на целото тело. Како да ја користите стругалката Гуа-ша? Исчистете ја таблата за стругалка со марамчиња пред и откако ќе ја користите. Нанесете секој крем за лице (крем за очи/есенцијално масло/.) на кожата, ефектот ќе биде подобар Изгребете 20-80 пати на вашата кожа во една насока, не гребете напред-назад Стружејќи 1-2 пати неделно. Придобивките Од Масажерот За Стружење-Опуштете ја кожата. - Ја намалува подуеноста на вреќите за очи и темните кругови околу очите.

Други карактеристики

Најдобри понуди