.

.

Колаген Крем За Лице Со Ретинол, Хијалуронска Киселина &засилувач; Витамин А+Е-Ретинол Крем-Крем Против стареење-Напреден Навлажнувачки Крем За Мажи И Жени - Ден И Н?

Колаген Крем За Лице Со Ретинол, Хијалуронска Киселина &засилувач; Витамин А+Е-Ретинол Крем-Крем Против стареење-Напреден Навлажнувачки

DEN 287.20

Количина на стоки
Тековен

Дневен и ноќен навлажнувач за лице : и обезбедува на кожата дневна доза на интензивна хидратација која помага да се пополни појавата на линии и брчки и помага да се врати влагата за помазна, полна кожа Овој лесен, немрсен навлажнувач обезбедува хидратација и влага на сите типови кожа, вклучително и чувствителна кожа и брзо се апсорбира без да остави леплив филм, за помазна, негувана кожа со помлад изглед. Докажани резултати : преку Ноќ, кожата се храни со влага; за 1 недела од користењето на овој хидратантен крем за лице кожата се чувствува помазна и за 4 недели употреба, брчките се појавуваат пополнети. Надополнете ја кожата со Колаген : Подарете ја вашата кожа дневна доза на хидратација од нега на кожата против Стареење на Убавината, без разлика дали се работи за лосион за лице, ноќни креми за очи или навлажнувачи со ЗАШТИТЕН ФАКТОР, тие ја обезбедуваат основната влага на вашата кожа за да ја одржат кожата здрава. Започнете ја вашата рутина; Прво исчистете го лицето, а потоа третирајте под очите Со Крем За Очи За Одбрана И хидрирајте дење и ноќе Со Навлажнувач за Полнење На Влага Од Колаген. точка волумен : 21. состојки : ВОДА, ГЛИЦЕРИН, ПРОПИЛЕН ГЛИКОЛ БЕТАИН, НИКОТИНАМИД, ИЗОХЕКСАДЕКАН СИМОНД СИА КИНЕСКО МАСЛО ОД СЕМЕ, ИЗОЦИЈАНАТ, ПОЛИДИМЕТИЛСИЛОКСАН, ОЛЕ А ЕВРОПЕА ОВОШНО МАСЛО, АВОКАДО ДРВО (БУТИ РОСПЕР МАМА) парк ЈАС ОВОШНИ ЛИПИДИ, КАЛИУМ ЦЕТИЛ ФОСФАТ, ЦЕТИЛ АЛКОХОЛ. ЦЕТИЛ ГЛУКОЗИД, ТИТАНИУМ ДИОКСИД, ТОКОФЕРОЛ (ВИТАМИН Е), ПОЛИГЛУТАМИНСКА КИСЕЛИНА. ХИДРОГЕНИЗИРАН ЛЕЦИТИН, КЕРАМИД 3, ИНОЗИТОЛ, А-АРБУТИН, ЕКСТРАКТ од ТРСКА, ЕКСТРАКТ ОД СЛАДУНЕЦ ОД УРАЛ, АНГЕЛИКА СИНЕНСИС. САЛВИЈА МИЛТИОРИЗА, КОРНУС ОФИЦИНАЛИС ЕКСТРАКТ ОД КОРЕН ТРЕМЕЛА И ТРЕМЕЛА-ПОЛИСАХАРИД Б-ГЛУКАН, РЕТИНОЛ, КАРБОМЕР, КСАНТАН ГУМА ЗА ЏВАКАЊЕ, НАТРИУМ ХИЈАЛУРОНАТ, АЛАНТОИН. СПЕРМА КИСЕЛИНА. ДИПОТАСИУМ ГЛИЦИРИЗИНАТ, ПАНТЕНОЛ. ЕКСТРАКТ ОД ПЕПЕРМИНТ, ОКТИЛ ХИДРОКСАМИЧНА КИСЕЛИНА, ГЛИЦЕРИЛ ОКТИЛ ,ЕР, МЕТИЛ ПАРАБЕН. Крем За колаген За убавина Е совршено избалансиран раствор кој длабоко го навлажнува вашиот епидермис, намалувајќи ги знаците на стареење.

Други карактеристики

Најдобри понуди