.

.

Исценета 1 парчиња крем за очи за очи за масажа за масажа шпатула алатка за очите шминка апликатори Масажари рачна маса масажа на очите лице ролери стапче стапче ме?

Исценета 1 парчиња крем за очи за очи за масажа за масажа шпатула алатка за очите шминка апликатори Масажари рачна маса масажа на очите лице

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Цинк легура Стапче за апликатор за козметика : Има едноставен дизајн, но многу е практично да се користи, донесувајќи многу погодност. Масажари за убавина на лицето : стапчето за одење е изработено од материјали, издржлив и лесен за употреба. Стапче за масажа на очите : , - Употреба на терминот, преносен, компактен и лесен за употреба. Масажено стапче за масажење : Масажа за масажа за очи Не може да биде стап за масажа на очите, туку и деликатна лажичка за крем за очи за шминка. Апликатор за метален крем за очи : Може да промовира апсорпција на кремот за очи и да ја намали подпухналоста на очите. Стапче за апликатор за козметика : Има едноставен дизајн, но многу е практично да се користи, донесувајќи многу погодност. Масажари за убавина на лицето : стапчето за одење е изработено од материјали, издржлив и лесен за употреба. Стапче за масажа на очите : , - Употреба на терминот, преносен, компактен и лесен за употреба. Масажено стапче за масажење : Масажа за масажа за очи Не може да биде стап за масажа на очите, туку и деликатна лажичка за крем за очи за шминка. Апликатор за метален крем за очи : Може да промовира апсорпција на кремот за очи и да ја намали подпухналоста на очите. Список на пакети 1 x карактеристики на масажер -може да биде не само стап за масажа на очите, туку и деликатна лажичка за крем за очи за алатка за шминка за шминка девојки. -Овој убав стап ја масаже пределот на очите и ја промовира циркулацијата на крвта околу масата за апликатори за очи на очите.

Други карактеристики

Најдобри понуди