.

.

маска Бар Убава Анималц Був Лист За Лице Маска - Корејски Третман За Нега На Кожата За Убавина-Ја Подобрува Еластичноста, Омекнува, Смирува Сува Кожа, Омекнува, Изед?

маска Бар Убава Анималц Був Лист За Лице Маска - Корејски Третман За Нега На Кожата За Убавина-Ја Подобрува Еластичноста, Омекнува, Смирува Сува

DEN 303.20

Количина на стоки
Тековен

ЕКСТРАКТОТ ОД ЦВЕТ/ЛИСТ/СТЕБЛО го подобрува изгледот на сува или оштетена кожа ЕКСТРАКТОТ ОД ГРЕЈПФРУТ обезбедува низа придобивки против стареење и го изедначува тонот на кожата. Состојби НА ЕКСТРАКТ ОД АЛГИ, ја хидрира, омекнува и детоксицира кожата, надополнувајќи ги есенцијалните витамини и минерали. ТИП НА КОЖА : Нормална, Мрсна, Комбинирана, Сува, Чувствителна. ФОРМУЛИРАН БЕЗ-Сулфати, Парабени, Минерално Масло, Силикон, Вазелин, Фталат. 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО - ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА УБАВИНАТА АД ќе ви даде 100% целосна гаранција за враќање на парите без никакви временски или други ограничувања. Суровост-СЛОБОДЕН / скокање зајаче сертифициран. Нашата Маска За Лист За Печатење Со Карактер На Був е збогатена со екстракти кои помагаат во хидратација и навлажнување на лицето. Како да се користи : Пред да нанесете маска, Темелно исчистете ја И исушете ја Кожата Внимателно расплетувајте ја маската Од листот од пакувањето, нанесете ја на лицето Опуштете се и оставете ја маската да делува 10-15 минути Отстранете ја маската И нежно масирајте ја преостанатата суштина во кожата.

Други карактеристики

Најдобри понуди