.

.

Под оклопна маица за кратки ракави за машка технологија 2.0

Под оклопна маица за кратки ракави за машка технологија 2.0

DEN 400.00

Количина на стоки
Тековен

100% полиестер УА Техника ткаенината е брзо сушење, ултра-мека и има поприродно чувство. Материјални фитили пот и се сушат навистина брзо. Под мисијата на оклопот е едноставна : да ве подобриме. Падна, облик на полите. УА Техника ткаенината е брзо сушење, ултра-мека и има поприродно чувство. Материјални фитили пот и се сушат навистина брзо. Многу UA Tech T's се направени со рециклиран, следлив полиестер и повторно користат околу 5 шишиња по кошула. УА Техника ткаенината е брзо сушење, ултра-мека и има поприродно чувство. Материјални фитили пот и се сушат навистина брзо. Под мисијата на оклопот е едноставна : да ве подобриме. Падна, облик на полите.

Други карактеристики

Најдобри понуди