.

.

Тенсикоко 6 парчиња затоплувачи на ушите за зимски спортови за зимски спортови зимски спортови за коса, потопло на капакот на главата, лента за глава, истегната зим?

Тенсикоко 6 парчиња затоплувачи на ушите за зимски спортови за зимски спортови зимски спортови за коса, потопло на капакот на главата,

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Затоплувачи на ушите мафици- не е лесно да се избледат и доволно издржливи за сервирање за долго време Опфаќања на опсегот на ушите- тие се истегнати и се во согласност со главите на сите форми и големини. Вклучување на лентите за глава- анти-статички и лесни, нуди удобност и топлина. Велосипедска лента за глава- една големина најмногу одговара. Добри избори за дневни потреби за носење. Глава за тренингот- совршени за скијање, сноубординг, трчање, пешачење и многу повеќе активности на отворено. Пакетот вклучува 6 x карактеристики на косата - боја : темно сина, сива, кларета - увото кифла е форма на круг, не е лесно да се лизне. - Совршен за скијање, сноубординг, трчање, пешачење и многу повеќе активности на отворено. - една големина најмногу одговара. Добри избори за дневни потреби за носење. - Големина : 23.08in - не е лесно да се избледи и доволно издржливо за сервирање за долго време. - Материјал : полиестер - изработен од материјал, кој е издржлив и траен за употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди