.

.

Алиенсрус-пензионер случај со алатки, кутија за усогласување, кутија за ортодонтски држачи, кутија за протези со алатка за отстранување на алагирање и џвакање со о?

Алиенсрус-пензионер случај со алатки, кутија за усогласување, кутија за ортодонтски држачи, кутија за протези со алатка за отстранување

DEN 143.84

Количина на стоки
Тековен

【Иновативна комбинација】 Getе добиете прицврстувач за прицврстувач + 1 алатки за отстранување на алигнаторот + 2 џвакање со алигнатор 【Висок квалитет】 Случајот за прицврстувач е изработен од квалитетни пластични и силиконски материјали, безбедни, нетоксични, издржливи и миење. 【Широки апликации】 Случајот за прицврстувач не е само за контејнер за протези или за задржувачи, туку може да се примени и за складирање на пацифијари, чувари на залак и мали предмети; Зачувачите за забите помагаат да се исчистат и расклопуваат предметите. 【Усогласените џвакани со разни вкусови】 Пинк одговара на јагода; зелената соодветствува на нане; бело одговара на без вкус. 【Преносна и удобна】 Поддржувачот е во должина од 3,3 инчи, 2,9 инчи во ширина и 0,9 инчи во висина, преносна големина ви овозможува да ја ставите во торбата лесно или дури и во џеб, а исто така е многу погодно за да ги земете Кога патувате или собирате. 【Иновативна комбинација】 Getе добиете прицврстувач за прицврстувач + 1 алатки за отстранување на алигнаторот + 2 џвакање со алигнатор. 【Висок квалитет】 Случајот за прицврстувач е изработен од квалитетни пластични и силиконски материјали, безбедни, нетоксични, издржливи и миење.

Други карактеристики

Најдобри понуди