.

.

Coheali Dental Brush 3PCS протеза Двојна глава четки за заби тврда протеза чистење четка за чистење на четка за чистење лажни заби четка за заби за лажни заби за чистење на заб?

Coheali Dental Brush 3PCS протеза Двојна глава четки за заби тврда протеза чистење четка за чистење на четка за чистење лажни заби четка

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Едноставна и лесна четка во форма на Т-облик на Т, неговата широка, рамна, кратка рачка е лесна за разбирање Малата глава за четка за заби е полесна за контрола за време на чистењето на протеза и може лесно и ефикасно да ги исчисти забите. Малата и зашилена глава на четка е многу погодна за тешко достапни области и одржувајте ја целата површина на забите чиста. Овие четки за чистење на тврди протези се изработени од PP и најлонски влакна, меки и не се лесни, нема да ја повредат вашата протеза. Четки за прицврстувач на 3 парчиња, големина околу : 11,00 x 3,50 x 2,00 см/4,32 x 1,38 x 0,79in. Опис Features- Боја : Бела, црвена, сина материјал : пластика- големина : 11,00 x 3,50 x 2,00 см/4,32 x 1,38 x 0,79inpackage вклучувајќи 3 x четки за заби.

Други карактеристики

Најдобри понуди