.

.

Пена Детска паста за заби паста за заби, насмевка, детска пена за заби за заби 60 мл калциум богата јагода вкус заби за заби, освежувачки здив бебе бебешки мали деца д?

Пена Детска паста за заби паста за заби, насмевка, детска пена за заби за заби 60 мл калциум богата јагода вкус заби за заби, освежувачки

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Паста за заби се насмевнува природно богата со калциум : Оваа детска пена за заби е богата со калциум што може да се грижи за оралното здравје на децата Паста за заби се насмевнува природно одржување на здравјето на гуми за џвакање : Оваа паста за заби од 60 мл за заби помага да се освежи здивот и да се одржи здрави непцата. Содржи пробиотици, екстракт од пеперминт, ксилитол и други природни формули за навлажнување и спречување на расипување на забите. Природна паста за заби насмевка богата со калциум : Оваа детска пена за заби е богата со калциум што може да се грижи за оралното здравје на децата. Белење на забите : Оваа паста за заби за бебиња содржи многу малична киселина која може ефикасно да ги отстрани дамките на забите и белеат заби. Арома на јагода : Оваа бебешка паста за заби има сладок вкус на јагода, а вашите деца ќе бидат повеќе заинтересирани да ги четкаат забите. Тоа е збогатено со флуорид до првите постојани заби против шуплините и ја зајакнуваат емајлот. Паста за заби се насмевнува природно богата со калциум : Оваа детска пена за заби е богата со калциум што може да се грижи за оралното здравје на децата. Паста за заби се насмевнува природно одржување на здравјето на гуми за џвакање : Оваа паста за заби од 60 мл за заби помага да се освежи здивот и да се одржи здрави непцата. Содржи пробиотици, екстракт од пеперминт, ксилитол и други природни формули за навлажнување и спречување на расипување на забите. Природна паста за заби насмевка богата со калциум : Оваа детска пена за заби е богата со калциум што може да се грижи за оралното здравје на децата. Белење на забите : Оваа паста за заби за бебиња содржи многу малична киселина која може ефикасно да ги отстрани дамките на забите и белеат заби. Арома на јагода : Оваа бебешка паста за заби има сладок вкус на јагода, а вашите деца ќе бидат повеќе заинтересирани да ги четкаат забите.

Други карактеристики

Item Type:
Kids Foam Toothpaste
Material:
Organic Matter
Product Specification:
60ml
Product Features:
Can Gargle, Brush Teeth Teeth, Mouth, Freshen Breath, Maintain the Health of Teeth and Gums, Remove Tooth Stains, Teeth.
Package List:
1 xKids Foam Toothpaste:

Најдобри понуди