.

.

JDP-20MF U облик на четка за заби: Loveубов мајмуни бебе симпатична прирачник У облик на четка за заби со покривка Детски силиконски четка за четка за четка 360 ° Орална заб?

JDP-20MF U облик на четка за заби: Loveубов мајмуни бебе симпатична прирачник У облик на четка за заби со покривка Детски силиконски

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Design Дизајн во форма на У без да предизвика рефлекс】 Цела наша уста за деца за заби има уникатен дизајн во форма на У за чистење на орални заби од 360 ° Различни од традиционалната четка за заби, нашата четка за заби нема да предизвика непријатност или, што е забавен начин да ги охрабриме добри навики за орална нега рано. 【Детска четка самостојно, мајки од загриженост】 Оваа четка за заби за деца е погодна за чувствителни заби дури и за време на замена на забите. Иновативната глава на четката носи искуство за четкање, правејќи го четкањето полесно и позабавно за децата. Силните заби прават силни деца. Време е да им помогнеме на децата да негуваат навика да ги четкаат забите самостојно!. 【Поефикасна чистачка за гума за џвакање и заби】 Слично на формата на орална шуплина на децата, нашата четка за заби за мали деца може ефикасно да ги достигне забите и гума за џвакање со 360˚ Компроменски врвови за чистење. Ефективното чистење на забите со нашата четка за заби во облик на U им помага на децата да ја претворат здодевната четка за заби во игра. 【Безбедни и меки влакната без да ги повредувате непцата】 Нашата глава за четка за миризба е изработена од мек силикон од оценка за храна за ефикасен и, заштитувајќи ги деликатните заби и гуми за деца. 【Лесно за малата рака да се зафати】 рачката за зафат на палецот обезбедува удобност и контрола додека четкате, што е лесно за децата да го сфатат.

Други карактеристики

Најдобри понуди