.

.

ДОИТОЛ Пластични Контејнери 6 Парчиња Држач За Футроли За Заби Практичен Случај Пластика Натопете Дома Нова Бања Мали Држачи За Патување Чаша За Складирање Избран?

ДОИТОЛ Пластични Контејнери 6 Парчиња Држач За Футроли За Заби Практичен Случај Пластика Натопете Дома Нова Бања Мали Држачи За Патување Чаша

DEN 159.84

Количина на стоки
Тековен

Пластика КУТИЈА ЗА ПРОТЕЗИ КУТИЈА ЗА ПРОТЕЗИ ЧАША ЗА ПРОТЕЗИ ДРЖАЧ ЗА ПРОТЕЗИ КУТИИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА ПРОТЕЗИ ЛАЖЕН ДРЖАЧ ЗА ЗАБИ ФУТРОЛА ЗА ЧУВАЊЕ ЛАЖНИ ЗАБИ КУТИИ ЗА ВЕШТАЧКИ ЗАБИ КУТИИ ЗА ЧАШИ ЗА ПРОТЕЗИ ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ за ЧАШИ за ЧУВАЊЕ САД ЗА НАТОПУВАЊЕ СТОМАТОЛОШКИ Мала големина, лесна за носење кога излегувате на деловно работење или патувате. КУТИЈА ЗА ЧУВАЊЕ ЗАБИ Фина изработка, едноставен изглед, и убав и практичен. ЛАЖНИ ЗАБИ случај Фината изработка и едноставниот изглед ја обезбедуваат неговата практичност. КУТИЈА за ЗАДРЖУВАЊЕ завршува со добра херметичност без лесно продирање за да ја одржува внатрешноста чиста. ШТИТНИК за ЗАБИ едноставно во дизајнот, но многу практично во употреба, што ви носи голема погодност. Список со пакети 6 х Кутии за Складирање За Карактеристики На Забите-Едноставниот дизајн ви дава поинакво искуство лажен држач за заби. - Мини големина и пренослив, лесен за носење кога или Излегување Кутија За Нега на Заби. - Уникатна и форма ја прави оваа кутија и практична и убава Контејнер За Заби. - Специјално дизајниран за чистење и складирање На Држачот За држач За протези.

Други карактеристики

Најдобри понуди