.

.

2 парчиња сребрена свиленкана клип за пеперутка, задебелена свилен екран Чак со висока цврстина на хромираниот екран за печатење на екранот за печатење на екранот ?

2 парчиња сребрена свиленкана клип за пеперутка, задебелена свилен екран Чак со висока цврстина на хромираниот екран за печатење

DEN 281.44

Количина на стоки
Тековен

Не'рѓосувачки челик Одличен материјал : Овој пар клипови со печатена пеперутка со свилен екран усвојуваат електропланирање на боја и технологија за третман на површинска површина од позлата и користат материјал од не'рѓосувачки челик, овие предности ги прават нашите производи да имаат поквалитетна гаранција. Product Advantages : Screen printing mandrels have bright colors, high hardness, no peeling, scratch resistance, corrosion resistance, acid and alkali resistance, long-term oxidation resistance, and the scope of application includes the manufacture of simple manual printing desks, printing clothes, Половини за половината, итн. Може да се поправи на која било конзола, или можете да направите своја конзола за употреба. Операцијата е едноставна и удобна. Може да се користи за да се направи едноставна табела за отпечатоци. Верзиите се достапни во парови. Како да користите : Земете рамна табла и нацртајте права линија на дел од таблата. Земете две точки во права линија, а потоа инсталирајте ги клиповите за пеперутки и инсталирајте пар или повеќе парови паралелно по потреба. Инсталирајте ја плочата на екранот, усогласете ја положбата за печатење, заклучете ја чак, ротирајте ја плочата на екранот нагоре и надолу и може да се стави во употреба флексибилно и без пречка. Гаранција за квалитет : Ние нудиме само производи со висок квалитет! Ако имате какви било проблеми со квалитетот, ве молиме контактирајте ја нашата услуга за клиенти, ние ќе ви вратиме безусловно. Нашите напори се само за ваше задоволство!. Не'рѓосувачки челик. Одличен материјал : Овој пар клипови со печатена пеперутка со свилен екран усвојуваат електропланирање на боја и технологија за третман на површинска површина од позлата и користат материјал од не'рѓосувачки челик, овие предности ги прават нашите производи да имаат поквалитетна гаранција. Product Advantages : Screen printing mandrels have bright colors, high hardness, no peeling, scratch resistance, corrosion resistance, acid and alkali resistance, long-term oxidation resistance, and the scope of application includes the manufacture of simple manual printing desks, printing clothes, Половини за половината, итн. Може да се поправи на која било конзола, или можете да направите своја конзола за употреба. Операцијата е едноставна и удобна.

Други карактеристики

Најдобри понуди