.

.

Орнаменти на сублимација на Unisub со бели панделки бел сјај за обложување за топлински печат Персонализирани празнини за украси за сублимација за - 2,75 метални 1 -едно?

Орнаменти на сублимација на Unisub со бели панделки бел сјај за обложување за топлински печат Персонализирани празнини за украси

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Покажете ги вашите спомени : Палучете ги wallsидовите во вашиот дом и канцеларија со радосни метални кружни украси во кои се прикажани вашите омилени фотографии со облога за бело сјај за живописно печатење што трае Направено во САД : Вешто направени празнини за украси што се држат до супериорни стандарди со повеќекратни проверки, издржлив алуминиум што ги поддржува вашите слики, уметност и дизајни што елиминираат пилинг или меурчиња. Едноставна сублимација : полетувајте го заштитниот филм, топлински печат на 400 ° F/204 ° C, едната страна во време за 75 секунди нанесувајќи среден притисок, оставете да се излади 60 секунди повторете од друга страна за најдобри резултати. Широк спектар на опции : Почетниците можат лесно да печатат украси за прв Божиќ, во меморија, годишнини, свадби, ден на мајки, дипломирања, украси што висат на автомобили, украси за празнични простории. Бесплатен пристап до студиото Unisub : Добијте [количина] тркалезни метални украси со фотографии 2,75 "со црвени панделки плус бесплатни дигитални исмејувања, како-водичи, слики без авторски права и повеќе во ексклузивно студио за дизајн. Покажете ги вашите сеќавања : Дек на wallsидовите во your home and office with a joyful metal round ornaments featuring your favorite photos with white gloss coating for vibrant printing that lasts. Made in the USA : Skillfully crafted ornament blanks held to superior standards with multiple quality checks, durable aluminum supporting your pictures, art, и дизајни елиминирајќи го пилинг или меурчиња. Едноставна сублимација : полетувајте го заштитниот филм, топлински печат на 400 ° F/204 ° C, едната страна во време за 75 секунди нанесување на среден притисок, оставете да се излади 60 секунди повторете на друга страна за најдобри резултати за најдобри резултати за најдобри резултати за најдобри резултати за најдобри резултати за најдобри резултати за најдобри резултати за најдобри резултати за најдобри резултати за најдобри резултати за најдобри резултати . Широк спектар на опции : Почетниците можат лесно да печатат украси за прв Божиќ, во меморија, годишнини, свадби, ден на мајки, дипломирања, украси што висат на автомобили, украси за празнични простории ,. Бесплатен пристап до студиото Unisub : Добијте [количина] тркалезна метална фотографија Орнаменти 2,75 "со црвени панделки плус бесплатни дигитални исмејувања, како-водичи, слики без авторски права и повеќе во ексклузивно студио за дизајн. Unisub празнини за украси за сублимација, чувари достојни за спомени уморни од украси што меурчиња и лупење ги уништуваат вашите слики? Никогаш нема да мора да се грижите за ова со нашите метални украси на Unisub.

Други карактеристики

Најдобри понуди