.

.

01 02 015 Стенд за ладење, едноставен за употреба на модерна заграда за ладење отпорна на абење за PS4 за професионална употреба за општа намена за конзола за игри за lovers?

01 02 015 Стенд за ладење, едноставен за употреба на модерна заграда за ладење отпорна на абење за PS4 за професионална употреба

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Едноставно за употреба, правилно поврзете го кабелот за напојување, а потоа притиснете го прекинувачот за да го стартувате вентилаторот Уникатен дизајн на изглед, удобен за loversубителите на играта да работат, модерни и кул. Лесно за инсталирање, одржувајте ја вашата конзола за игра работи стабилна и тивка. Супер заграда за ладење, компатибилна за конзолата и контролорите на Play Station 4. Со дизајн на контрола на температурата, спречете ја вашата конзола за игри од топлина, донесете подобро искуство со игри. Супер заграда за ладење, компатибилна за конзолата и контролорите на Play Station 4. Лесно за инсталирање, одржувајте ја вашата конзола за игра работи стабилна и тивка. Со дизајн на контрола на температурата, спречете ја вашата конзола за игри од топлина, донесете подобро искуство со игри. Уникатен дизајн на изглед, удобен за loversубителите на играта да работат, модерни и кул. Едноставно за употреба, правилно поврзете го кабелот за напојување, а потоа притиснете го прекинувачот за да го започнете вентилаторот.

Други карактеристики

Item Type:
 Cooling Fan for PS4
Material:
ABS
Color:
Black
Weight:
Approx.427g/15.1oz
Fitment:
Fit for PS4
How to Use:
1. Connect the power cable correctly.:
2. Press the switch to operate fan, it is the manual shift gear.As long as the fan is set in this position, it will start.:
Package List:
1 x Cooling Fan for PS4 :

Најдобри понуди