.

.

Прицврстувач За Премиум Постелнина Поставен Со Чаршаф-Издржливи Ремени За Душеци За Држење Чаршафи На Место-Скриен Држач За Кревети/ Штипки За Чаршафи За Постелни?

Прицврстувач За Премиум Постелнина Поставен Со Чаршаф-Издржливи Ремени За Душеци За Држење Чаршафи На Место-Скриен Држач За Кревети/ Штипки

DEN 239.84

Количина на стоки
Тековен

ДРЖАЧИТЕ ЗА ПОСТЕЛНИНА #1 ЗА ДА ГИ ОДРЖУВААТ ЧАРШАФИТЕ ЦВРСТИ и ЗАТЕГНАТИ : Чувајте го вашиот кревет уредно на место со најцврстите трегери за чаршафи што еднаш засекогаш ќе го спречат излегувањето на постелнината Нашата иновативна технологија за Заклучување Листови комбинира големи еластични ремени со механизам за заклучување и додадено копче што го "заклучува" листот токму таму каде што треба да биде!. 100% НЕЛИЗГАЧКИ ДРЖАЧИ ЗА МАТ Т РЕСС ЗА СПИЕЊЕ БЕЗ ФРУСТРАЦИИ : Фрлете и свртете се што сакате! Со нашите тешки трегери за чаршафи, дури и најактивните прагови конечно можат да уживаат во мирен ноќен сон без никогаш да се грижат за неуредни, целосно збрчкани чаршафи. Силни и издржливи, тие нема да се скршат или да се појават дури и по долгогодишна употреба. ДИСКРЕТНИ, НО УЛТРА ЦВРСТИ СВРЗУВАЧКИ ЕЛЕМЕНТИ за СЕКОЈА ПРОСТОРИЈА : нашите прерамки за ремени за чаршафи се ставаат под вашиот чаршав за да ја завршат работата без да го расипат декорот на вашата спална соба. Единствениот мал видлив дел е копчето, кое лесно може да се скрие под горниот лист или утешител, доколку ви се допаѓа. Одлично решение за спалната соба на вашето дете, главната спална соба или вашата гостинска соба. ЛЕСЕН ДИЗАЈН ЗА БРЗА И ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : за да ги активирате вашите нови безбедни клипови за чаршафи за кратко време, само лизнете ги прилагодливите ремени за чаршафи околу главата и подножјето на вашиот душек и ставете го чаршафот над душекот . Користете го копчето За Заклучување на врвот на листот и притиснете нагоре за да заклучите сѐ на место. Нема потреба да го кревате целиот душек, нема алатки, нема неред!. ПРИЛАГОДЛИВ ЛИСТ ПРИЦВРСТЕТЕ РС ДОСТАПЕН ВО МАЛИ И ГОЛЕМИ : нашите целосно прилагодливи држачи може да се користат со секаков тип кревет, без разлика колку можат да бидат високи или дебели вашите душеци. Одлично за двојни, двојни, кралски, кралица, па дури И калифорниски кралски кревети. И најдобриот дел? Тие прават чуда со сите душеци, навлаки и постелнина, дури и оние екстра - лизгави сатенски чаршафи!. ЧУВАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ ЧАРШАФИ ДА НЕ СЕ ВРАТАТ СРЕДЕ НОЌ СО НАЈСИЛНИОТ ПРИЦВРСТУВАЧ НА ЧАРШАФИ Г РИПЕРС СО ЧАРШАВ! Веројатно сте пробале вградени чаршафи и навлаки за душеци против лизгање, но резултатот е секогаш ист. Сите чаршафи завршуваат со пингување, оставајќи ве лии нг токму на вашиот душек. Но, добро, можеш подобро! ИНОВАТИВНИ ДРЖАЧИ ЗА ЧАРШАФИ-НЕПОГРЕШЛИВ НАЧИН ДА СЕ ПОСТИГНЕ ТОЈ СОВРШЕНО МАЗЕН КРЕВЕТ БЕЗ БРЧКИ И УРЕДНО ИЗГЛЕД.

Други карактеристики

Најдобри понуди