.

.

Тофику 4 Парчиња Туш За Играчки За Бања Играчки За Бебиња Играчки За Плажа Играчки За Туширање Интересни Играчки За Плажа Деца Едукативни Играчки За Туширање Играч?

Тофику 4 Парчиња Туш За Играчки За Бања Играчки За Бебиња Играчки За Плажа Играчки За Туширање Интересни Играчки За Плажа Деца Едукативни

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ за ДЕЦА Произведен со материјал кој е издржлив и цврст СИМПАТИЧНИТЕ ИГРАЧКИ за ТУШИРАЊЕ користат Креативни и забавни играчки за капење за да го привлечат вашето дете да се бања. ИГРОТЕКИ овие играчки се погодни за деца кои се капат и се забавуваат. ДЕТСКИ ИГРАЧКИ за ПЛАЖА Интересни играчки за бања се деца на возраст од 6 месеци+, одлични подароци за родендени и други прослави. ПРЕКРАСНИ ДЕТСКИ ИГРАЧКИ Без рабови, полирана и мазна површина, безбедна и издржлива. ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ за ДЕЦА Произведен со материјал кој е издржлив и цврст. СИМПАТИЧНИТЕ ИГРАЧКИ за ТУШИРАЊЕ користат Креативни и забавни играчки за капење за да го привлечат вашето дете да се бања. ИГРОТЕКИ овие играчки се погодни за деца кои се капат и се забавуваат. ДЕТСКИ ИГРАЧКИ за ПЛАЖА Интересни играчки за бања се деца на возраст од 6 месеци+, одлични подароци за родендени и други прослави. ПРЕКРАСНИ ДЕТСКИ ИГРАЧКИ Без рабови, полирана и мазна површина, безбедна и издржлива. Пакетот Вклучува 4 х Карактеристики на играчки За бања-Големина : Околу 19, 30Х7, 00Х4, 00см / 7, 58Х2, 75Х1, 57инч играчки за капење за деца. - Материјал : пластични бања играчка во собата. - Боја : случаен комплет за играчки за бања во Боја. - Лесни и преносливи, прекрасни форми, на децата ќе им се допаднат симпатични играчки за туширање.

Други карактеристики

Најдобри понуди