.

.

3/16INX5/8in SLTD ZNC пролетен пин, PK100, пакет од 6

3/16INX5/8in SLTD ZNC пролетен пин, PK100, пакет од 6

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Пролетен пин Систем на мерна инч. Пролетен пински тип на лин. Основен материјал челик. Пролет челик од материјал од одделение. Пролетен пин, систем на мерниот инч, пролетен пински тип, лажен материјал челик, материјал од челик од материјал, прицврстувач за финиш цинк, надвор од диа. 3/16 во, должина на прицврстувачот 5/8 во, стандарди ASME B18.2, Номинален дијаметар 3/16 во, дијаметар на комората 0,182 во, дебелина на wallидот 0,04 во, должина на комората (мин.011 во, должина на комората (максимум) (максимум) (максимум) (максимум. 0,055 во, вистинска диа.199 in, одговара на Dia Dia.

Други карактеристики

Најдобри понуди