.

.

#12 завртки за покривот на главата од не'рѓосувачки челик со запечатување на мијалник за запечатување самоубиство на покривот од не'рѓосувачки челик #12 x 2 инчи Колич?

12 завртки за покривот на главата од не'рѓосувачки челик со запечатување на мијалник за запечатување самоубиство на покривот

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Зацврстен 410 не'рѓосувачки челик Глава за миење садови. Мешач за миење садови со не'рѓосувачки челик EPDM за заптивка. Точка за самостојно дупчење. Најчесто се користи за приложување на метални покриви и странични панели на обликување на метални обетки. Нерѓосувачки челик само -дупчење покриви и завртки за странични страни. Се користи за приложување на метални покриви и странични панели на кадрирање на метални обетки. Корозија и отпорен на 'рѓа 410 не'рѓосувачки челик. Неопрена EPDM гума поткрепена со мијалник од не'рѓосувачки челик за да ја задржи водата надвор. Самостојно дупчење TEK точка за лесна инсталација. Нерѓосувачки челик само -дупчење покриви и завртки за странични страни. Се користи за приложување на метални покриви и странични панели на кадрирање на метални обетки. Корозија и отпорен на 'рѓа 410 не'рѓосувачки челик. Неопрена EPDM гума поткрепена со мијалник од не'рѓосувачки челик за да ја задржи водата надвор.

Други карактеристики

Најдобри понуди