.

.

Angoily 30sets за заклучување на завртки- гардероба за со дрво пред вметнати кабинети конектори Дауел, завртки за фитинзи и комплет, мебел ореви за поврзување на конектор?

Angoily 30sets за заклучување на завртки- гардероба за со дрво пред вметнати кабинети конектори Дауел, завртки за фитинзи и комплет,

DEN 680.00

Количина на стоки
Тековен

Ореви за заклучување на кампот и завртки за камери : Единствената само-прислушувачка дизајнирана надворешна нишка, придонесува за прислушување, со добра отпорност на затегнување, може ефикасно да се одземе Мебел за поврзување на хардверски конектори Комплет за асортиман : ✔ Како да се користи : Пред-вметната орев, користете ја завртката за самостојно прислушување за да се заклучите во панелот. Усвојување на принцип на експанзија за совршено заклучување. Пред-вметнати ореви : ✔ Содржина на пакет : 10 x фитинзи за поврзување на мебел (секој сет вклучува фитинг од 1 камера, 1 дар пред вметната орев). ✔ Широко употреба : Погодно за инсталација на панел мебел, полици за книги, ормани, фиоки и гардероби. Надворешните надворешни навои се спротивставуваат на повлекувањето предизвикани вибрации. Ореви за заклучување на кампот и завртки за камери : Единствената само-прислушувачка дизајнирана надворешна нишка, придонесува за прислушување, со добра отпорност на затегнување, може ефикасно да се одземе. Мебел за поврзување на хардверски конектори Комплет за асортиман : ✔ Како да се користи : Пред-вметната орев, користете ја завртката за самостојно прислушување за да се заклучите во панелот. Усвојување на принцип на експанзија за совршено заклучување. Пред-вметнати ореви : ✔ Содржина на пакет : 10 x фитинзи за поврзување на мебел (секој сет вклучува фитинг од 1 камера, 1 дар пред вметната орев). ✔ Широко употреба : Погодно за инсталација на панел мебел, полици за книги, ормани, фиоки и гардероби.

Други карактеристики

Најдобри понуди