.

.

Ipetboom Мали Птица Фидер 20 парчиња Птица Вода Фидер, Птица Фидер Храна Хранење Чаша Птица Хранење Кафез Чаша Пилешко Хранење чаша За Живина Гулаб Папагал Папагал Папа?

Ipetboom Мали Птица Фидер 20 парчиња Птица Вода Фидер, Птица Фидер Храна Хранење Чаша Птица Хранење Кафез Чаша Пилешко Хранење

DEN 231.84

Количина на стоки
Тековен

ВРВЕН КВАЛИТЕТ-Овој сад за хранење птици е направен од пластичен материјал за издржлива употреба ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ-чашата За фидер За Птици има едноставен висечки дизајн, кој лесно може да се инсталира на жичаниот кафез. БЕЗБЕДНО ЗА ДОМАШНО МИЛЕНИЧЕ-рабовите на садот за хранење миленичиња се мазни без бруси, што е безбедно за вашите птици, живина, зајак. ЧАШАТА СО ДВОЈНА Мрежа може да се користи не како чаши, туку и како шишиња со вода. Можете да ја користите едната мрежа за вода, а другата мрежа за. ШИРОКИ АПЛИКАЦИИ - Сад За Фидер може да се користи за хранење гулаби, хрчак, гулаб, папагали, кокатиел, конури, канари, мали животни, сипки, гулаби, брановидни папагали итн. Опис Садот За Фидер може да се користи за хранење гулаби, хрчак, гулаб, папагали, кокатиел, конури, канари, мали животни, сипки, гулаби, брановидни папагали итн. Карактеристики-Материјал : Пластика.- Големина : 10, 00х5, 50х4, 00см= 3, 93х2, 16х1, 57ин.- ВРВЕН КВАЛИТЕТ-Овој сад за хранење птици е направен од пластичен материјал за издржлива употреба.- ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ-чашата За фидер За Птици има едноставен висечки дизајн, кој лесно може да се инсталира на жичаниот кафез.

Други карактеристики

Најдобри понуди