.

.

2 парчиња Рачка Капак За Домаќинство Бебе Силиконска Безбедносна Рачка На Вратата Копче Заштитен Капак Ракавици

2 парчиња Рачка Капак За Домаќинство Бебе Силиконска Безбедносна Рачка На Вратата Копче Заштитен Капак Ракавици

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Практично : капакот на рачката е совршена алатка за домаќинство, што може да спречи повреда на бебињата и возрасните кога ќе удрат во вратата Карактеристики : капакот на рачката може ефикасно да спречи оштетување на ѕидот предизвикано од удирање на рачката на вратата во ѕидот. Исклучителна изработка : капакот на рачката е извонреден во изработката, лесен за инсталирање и може да се постави директно на рачката на вратата. Висок квалитет : капакот на рачката е изработен од висококвалитетен органски силиконски материјал, кој е мек, отпорен на абење и отпорен на корозија. Апликација : овој капак на рачката е едноставна и практична ракавица за безбедносна рачка на вратата, погодна за повеќето типови рачки на вратите. Овој производ е едноставен и практичен капак на безбедносната рачка на вратата, погоден за повеќето типови рачки на вратите. Изработен од висококвалитетен силиконски материјал, мека текстура, отпорен на триење и корозија. Исклучителна изработка, едноставна инсталација, може директно да се стави на рачката на вратата. Може ефикасно да спречи оштетување на ѕидот предизвикано од удирање на рачката на вратата во ѕидот. Совршените домашни алатки можат добро да ги спречат бебињата и возрасните да бидат повредени кога ќе ја допрат вратата. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Ставка : Материјал За Покривање На Рачката : Силиконска Боја : Светло Зелена Тежина : Прибл.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Handle Cover
Material:
Silicone
Color:
Light Green
Weight:
Approx. 119g / 4.2 oz
Usage:
Due to the high friction of silicone, you can apply hand cream (grease) on the door handle during installation to make the installation more labor-saving.
Package List:
2 x Door Handle Cover:
Note:
1.This door handle anti-collision protective cover is suitable for door handles within 13x2.6cm / 5.1x1.0in.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Најдобри понуди