.

.

Doitool близнаци со големина на опремени чаршафи за спиење за спиење Преносно дишење еднократно користете торба за спиење неткана ткаенина за постелнина за домашно п?

Doitool близнаци со големина на опремени чаршафи за спиење за спиење Преносно дишење еднократно користете торба за спиење неткана ткаенина

DEN 203.04

Количина на стоки
Тековен

Торбата за спиење е само за еднократна употреба, се препорачува да не се користи повторно За разлика од торбите за кампување, ова е - докажана торба за спиење. Оваа вреќа за спиење е лесен, не ткаен дизајн за патување. Може да се шири на хотелски кревет или на лежај за воз. Чувајте го вашето здравје. Чантите за спиење ќе ви ја спасат маката да донесете чаршафи и цели комплети. Торбата за спиење е само за еднократна употреба, се препорачува да не се користи повторно. За разлика од торбите за кампување, ова е - докажана торба за спиење. Оваа вреќа за спиење е лесен, не ткаен дизајн за патување. Може да се шири на хотелски кревет или на лежај за воз. Чувајте го вашето здравје. Чантите за спиење ќе ви ја спасат маката да донесете чаршафи и цели комплети. Опис Ова е вреќа за спиење, изработена од премија, згусна не-ткаена ткаенина, издржлива и безбедна за употреба. Задебелената не-ткаена ткаенина е отпорна на абење, не е лесна за солза.

Други карактеристики

Најдобри понуди