.

.

Тојвијан 4 Листови Налепници За Телефонски Случај Налепници За Нокти Детски Налепници За Скапоцени Камења Кристални Дијамантски Налепници Самолепливи Налепници ?

Тојвијан 4 Листови Налепници За Телефонски Случај Налепници За Нокти Детски Налепници За Скапоцени Камења Кристални Дијамантски Налепници

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

СКАПОЦЕНИ НАЛЕПНИЦИ за лице Избрани Бои и Повеќе Форми : може да направи многу убави модели, бидејќи вашата имагинација оди овие кристални налепници НАЛЕПНИЦИ за НОКТИ Самолепливи. Соблечете ја задната хартија со налепница и лесно е да се залепи. САМОСТОЈНИ ДИЈАМАНТСКИ НАЛЕПНИЦИ користи Самолепливи Налепници За Скапоцени камења : изработен е од акрилик,сјаен и светкав,толку убав. КРИСТАЛНО СКАПОЦЕН КАМЕН НАЛЕПНИЦИ таквите и убави предмети се многу погодни бидејќи учениците наградуваат или ПРАВАТ САМИ занаети. НАЛЕПНИЦИ ЗА ЛИЦЕ НАПРАВЕТЕ САМИ за да направите многу убави дезени како што оди вашата имагинација. СКАПОЦЕНИ НАЛЕПНИЦИ за лице Избрани Бои и Повеќе Форми : може да направи многу убави модели, бидејќи вашата имагинација оди овие кристални налепници. НАЛЕПНИЦИ за НОКТИ Самолепливи. Соблечете ја задната хартија со налепница и лесно е да се залепи. САМОСТОЈНИ ДИЈАМАНТСКИ НАЛЕПНИЦИ користи Самолепливи Налепници За Скапоцени камења : изработен е од акрилик,сјаен и светкав,толку убав. КРИСТАЛНО СКАПОЦЕН КАМЕН НАЛЕПНИЦИ таквите и убави предмети се многу погодни бидејќи учениците наградуваат или ПРАВАТ САМИ занаети. НАЛЕПНИЦИ ЗА ЛИЦЕ НАПРАВЕТЕ САМИ за да направите многу убави дезени како што оди вашата имагинација. Пакет Листа 4 х лист налепници За кристал Карактеристики - Боја : како што е прикажано ноктите кристал. - Големина : околу 29 х 10,5 х 0,5 см самолепливи скапоцени налепници. - Материјал : Акрилни Дијамантски Налепници За Книга. - Светли бои,исклучителен дизајн, меки и целосни налепници за кристал за деца - Самолепливи. Соблечете ја задната хартија од налепница и лесно е да се залепите на налепници за скапоцени камења за лице. налепници за деца-самостојна комбинација за да направите многу убави дезени додека вашата имагинација оди налепници за уметност за нокти.

Други карактеристики

Најдобри понуди