.

.

Ultechnovo LED симпатична ноќна светлина Детска ноќна светлина- мала пилешка ноќ со авто-сензор- мек за осветлување приклучок за светло бања или ходник за деца спална соб?

Ultechnovo LED симпатична ноќна светлина Детска ноќна светлина- мала пилешка ноќ со авто-сензор- мек за осветлување приклучок за светло бања или

DEN 873.60

Количина на стоки
Тековен

Детска светлина е лесна и мини дизајн за преносно носење Nightlight Chick е за трајна и долготрајна употреба со Bright. Пилешката ламба е заштеда на енергија и пријателска за животната средина. Ноќната светлина се вклучува автоматски кога има недоволна светлина. Симпатична ноќна светлина има мека светлина без сјај, треперење и зрачење за заштита на очите. Детска светлина е лесна и мини дизајн за преносно носење. Nightlight Chick е за трајна и долготрајна употреба со Bright. Пилешката ламба е заштеда на енергија и пријателска за животната средина. Ноќната светлина се вклучува автоматски кога има недоволна светлина. Симпатична ноќна светлина има мека светлина без сјај, треперење и зрачење за заштита на очите. Белешка : Оваа светлина е само за 110 V, а не за 220 V. Пред да поставите нарачка, потврдете го напонот во вашата област. Опис направен од високо квалитетни материјали и е издржлив. Кога околното опкружување станува темно, осветленоста ќе се зголеми.

Други карактеристики

Најдобри понуди