.

.

Xianfei Божиќни прозорец светла Внатрешна декорација, симпатична Божиќна starвезда прозорец завеси самовила светла декор со далечински, USB напојувани 8 режими осветлув?

Xianfei Божиќни прозорец светла Внатрешна декорација, симпатична Божиќна starвезда прозорец завеси самовила светла декор со далечински,

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Персонализирана Божиќна светлина : Креативни Божиќни украси, Дизајнот ја истакнува Божиќната атмосфера, висококвалитетните LED Божиќни светла вклучуваат 10 кружни LED светла, новогодишна елка, Дедо Мраз, Божиќна капа, Божиќен снежен човек, Божиќ Елк 2 секој Силна празнична атмосфера во вашата соба. 8 режими и далечински управувач : Божиќните светла на Божиќ има 8 режими на осветлување, кои можат да се контролираат со копчето на приклучокот или далечинскиот управувач. Можете да го промените режимот на осветлување и да ја прилагодите осветленоста со поставување на далечинскиот управувач на светлата на прозорецот на Божиќната Starвезда, а потоа да започнете да уживате во вашиот живот. Водоотпорна и безбедност на IP44 : Twinkly Божиќните светла се IP44 водоотпорни и можат да се користат затворени и отворени .usb Напоениот излез 5 V низок напон во вкупно, се чува безбеден и бесплатен за допир. И нема да се прегрее, тотално нема ризик да предизвикаат електричен шок или опасност од пожар. Погоден за семејства со деца. Лесен за инсталација : Опремени куки од 10 парчиња, многу лесно да се обесат на завесата, прозорецот или wallидот. Оваа топла бела LED Божиќна светлина што ја прави просторијата изгледа толку мека и сонувачка и посветла. Исклучителниот дизајн на моделот додава побогата и потопла атмосфера во Божиќната ноќ. Широко користете : Совршено за затворено и надворешно време, Декорацијата за Божиќни светла за одмор со куки може да се обеси на врата, спална соба, прозорец, завеса, wallид, градина, внатрешен двор, тремот, ограда, патека и патека. Изработка на идеален декор за дома. Персонализирана Божиќна светлина : Креативни Божиќни украси, Дизајнот ја истакнува Божиќната атмосфера, висококвалитетните LED Божиќни светла вклучуваат 10 кружни LED светла, новогодишна елка, Дедо Мраз, Божиќна капа, Божиќен снежен човек, Божиќ Елк 2 секој. Силна празнична атмосфера во вашата соба. 8 режими и далечински управувач : Божиќните светла на Божиќ има 8 режими на осветлување, кои можат да се контролираат со копчето на приклучокот или далечинскиот управувач. Можете да го промените режимот на осветлување и да ја прилагодите осветленоста со поставување на далечинскиот управувач на светлата на прозорецот на Божиќната Starвезда, а потоа да започнете да уживате во вашиот живот. Водоотпорна и безбедност на IP44 : Twinkly Божиќните светла се IP44 водоотпорни и можат да се користат затворени и отворени .usb Напоениот излез 5 V низок напон во вкупно, се чува безбеден и бесплатен за допир. И нема да се прегрее, тотално нема ризик да предизвикаат електричен шок или опасност од пожар. Погоден за семејства со деца. Лесен за инсталација : Опремени куки од 10 парчиња, многу лесно да се обесат на завесата, прозорецот или wallидот. Оваа топла бела LED Божиќна светлина што ја прави просторијата изгледа толку мека и сонувачка и посветла.

Други карактеристики

300cm * 60cm:
Lighting mode:
eight mode flashing with remote control
Scope of application:
suitable for indoor and outdoor decoration
Note:
The power plug is not waterproof. Please take waterproof measures for the power plug when decorating outdoors
Package Contents:
1* Christmas Tree Window Curtain String Light:
1*Remote Controller:
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :

Најдобри понуди