.

.

Абоофан 4 парчиња Божиќна starвезда Тинсел Гарландс железна жица сјај за сјајни starвездени дрвја на врвови што висат приврзок украс за Божиќ дрво wallид врата прозорец ?

Абоофан 4 парчиња Божиќна starвезда Тинсел Гарландс железна жица сјај за сјајни starвездени дрвја на врвови што висат приврзок украс за Божиќ

DEN 204.48

Количина на стоки
Тековен

Божиќна везда Tinsel Garlands совршени за украси за новогодишни елки и Божиќни забави што висат украси Божиќна starвезда Тинсел Гарландс виси приврзок за wallид, прозорец, врата, маса, полица за книги, итн. Божиќна везда Tinsel Garlands усвојува фино занаетчиство, сјајни секвенци, привлечни очи. Божиќна starвезда Тинсел Гарландс погоден за изгубени прилики, како што се свадба, забава за ангажман, годишнина, домаќинство, матурска и многу повеќе. Божиќна везда Tinsel Garlands совршени за украси за новогодишни елки и Божиќни забави што висат украси. Божиќна starвезда Тинсел Гарландс виси приврзок за wallид, прозорец, врата, маса, полица за книги, итн. Божиќна везда Tinsel Garlands усвојува фино занаетчиство, сјајни секвенци, привлечни очи. Божиќна starвезда Тинсел Гарландс погоден за изгубени прилики, како што се свадба, забава за ангажман, годишнина, домаќинство, матурска и многу повеќе.

Други карактеристики

Најдобри понуди