.

.

Исклучителни божиќни украсни подароци, 6 парчиња Украсен Цвет Од Новогодишна Елка, Сјај Вештачки Украс Од Цвет Од Поинсетија за Свадба На Новогодишна Елка )

Исклучителни божиќни украсни подароци, 6 парчиња Украсен Цвет Од Новогодишна Елка, Сјај Вештачки Украс Од Цвет Од Поинсетија за Свадба

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Материјал : Изработен од висококвалитетен пластичен материјал, кој е лесен и еднократноРачно изработена и извонредна изработка и заштеда на заштита на животната средина. Украси за новогодишна Елка : Прекрасен блескав прав, шармантен и убав, може да ја украси Елката, Божиќниот венец или rан,да одговара со некои топчиња Од Новогодишна елка и мали украси, кои ќе изгледаат посовршено. Лесен За Употреба : Секое цвеќе доаѓа со стебла,а не со клипови,стеблата и цвеќињата се дисперзирани, лесно се туркаат помеѓу гранките на Новогодишната елка. Големина : 7 инчи (18 см), со совршена големина и мала тежина, доволно за да се закачите на Вашата Елка.достапно во 3 бои Златна, црвена,сребрена, можете да изберете една боја, или можете да изберете различни бои што ќе одговараат. Доколку имате какви било други потреби, ве молиме контактирајте не преку е-пошта, ние сме секогаш на ваша услуга, ви благодариме за покровителството и ви посакуваме среќен живот!. Карактеристики : - Погоден За Внатрешни и надворешни украси елка!- Погоден за украсување Новогодишни елки, Божиќни венци ,atан итн., за да се создаде Божиќна атмосфера.- Сјајните поинсетии може да се користат за украси и украси За Новогодишна елка, Божиќна венец, украси за венчавки, украси за соби итн.

Други карактеристики

Material:
Fabric, Plastic.
Color:
Gold, red, silver
Size:
18cm in diameter when expanded, 20cm in height and 5.5cm in width when contracted
Package Including:
6 pcs x Christmas Flowers:
TIPS:
1.Manual measuring, please allow 1 ~ 3mm error, thank you.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the picture.:
3.For any questions about the product, please feel free to email us. We†re always here to help. :

Најдобри понуди