.

.

Си Супер Бенг Божиќен Венец, 18 Инчни Вештачки Венци Од Влезната Врата За Висечки Украси, Вклучуваат Лак/Бери/Боров Конус/Божиќна Топка, За Домашен Одмор Внатрешен/Н?

Си Супер Бенг Божиќен Венец, 18 Инчни Вештачки Венци Од Влезната Врата За Висечки Украси, Вклучуваат Лак/Бери/Боров Конус/Божиќна

DEN 399.84

Количина на стоки
Тековен

БОЖИЌНИ УКРАСИ : Божиќниот венец е составен од вештачки лакови, борови, бобинки и божиќна топка Содржи различни божиќни елементи. Многу е погоден за Вашиот Божиќ и забави и создава среќна божиќна атмосфера за вас. ИДЕАЛНА ГОЛЕМИНА : големината На Божиќниот венец е 18 инчи/45 см, Венецот е погоден за повеќето влезни врати или ѕидни украси. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : венецот може да се исцеди за време на транспортот. Затоа, откако ќе пристигне венецот, извадете го од кутијата и поминете неколку минути на едноставно рачно прилагодување. Верувам дека ќе добиете задоволителен резултат. ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ : Божиќниот венец е изработен од висококвалитетни материјали и е рачно изработен. Не е лесно да се избледи и може повторно да се користи. Се разбира, венецот е исто така идеален подарок за семејството или пријателите. ШИРОКО КОРИСТЕН : Божиќниот венец на влезната врата е совршен избор за пополнување на слободното место за украсување на влезот. Може да се користи и за украсување на домот, дневната соба, кујната и ѕидот. Божиќните венци се исто така украси за Денот на Благодарноста, Божиќ, нова година и други празнични забави. БОЖИЌНИ УКРАСИ : Божиќниот венец е составен од вештачки лакови, борови, бобинки и божиќна топка. Содржи различни божиќни елементи. Многу е погоден за Вашиот Божиќ и забави и создава среќна божиќна атмосфера за вас. ИДЕАЛНА ГОЛЕМИНА : големината На Божиќниот венец е 18 инчи/45 см, Венецот е погоден за повеќето влезни врати или ѕидни украси.

Други карактеристики

Најдобри понуди