.

.

АБУФАН 14 парчиња Д Блескава Големина Блескав Празник Општо Божиќно Дрво-Сребрен Фестивал Мол Поинт Декоративен Светкав Декор Бар Приврзок Златна Ѕвезда Дрво - Хал?

АБУФАН 14 парчиња Д Блескава Големина Блескав Празник Општо Божиќно Дрво-Сребрен Фестивал Мол Поинт Декоративен Светкав Декор Бар

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Пластика ФЕСТИВАЛСКИ УКРАС може да се користи повторно и може да се зачува до следната година за континуирана употреба. ТОПЕР ЗА НОВОГОДИШНА ЕЛКА Ѕвездени форми, природни и полни, за подобра визуелна декорација. ЅВЕЗДА ДЕКОРАЦИЈА може пријатна атмосфера На Вашиот Божиќ партија. ХОЛИДЕЈ ВИТЛЕЕМ ЅВЕЗДА УКРАС СРЕЌЕН БОЖИЌ-работевме напорно за да направиме фестивалски предмети за возрасните и децата да оживеат. Ви посакувам Среќен Божиќ!. ДЕКОРАЦИЈА НА НОВОГОДИШНА ЕЛКА можете да го користите каде и да сте, особено за украсување На елката. Украс На Новогодишна Елка. ФЕСТИВАЛСКИ УКРАС може да се користи повторно и може да се зачува до следната година за континуирана употреба. ТОПЕР ЗА НОВОГОДИШНА ЕЛКА Ѕвездени форми, природни и полни, за подобра визуелна декорација. ЅВЕЗДА ДЕКОРАЦИЈА може пријатна атмосфера На Вашиот Божиќ партија. ХОЛИДЕЈ ВИТЛЕЕМ ЅВЕЗДА УКРАС СРЕЌЕН БОЖИЌ-работевме напорно за да направиме фестивалски предмети за возрасните и децата да оживеат. Ви посакувам Среќен Божиќ!. ДЕКОРАЦИЈА НА НОВОГОДИШНА ЕЛКА можете да го користите каде и да сте, особено за украсување На елката. Украс На Новогодишна Елка. Пакет Листа 2 х орнаменти Карактеристики-Големина : 17,00Х15, 00Х2, 50см/ 6, 68Х5, 89Х0, 98инч. - Усвојување на премиум материјал, овој производ е издржлив и долгогодишна употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди