.

.

TopIncn 2pcs Tailor Ham Seam Roll Set Toalers Ham Carthing Carting Carty Roll Roll Make Roll Roll Clain Clain Pressing Tools за пеглање на заоблени цвеќиња.

TopIncn 2pcs Tailor Ham Seam Roll Set Toalers Ham Carthing Carting Carty Roll Roll Make Roll Roll Clain Clain Pressing Tools

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Повторно употреба и издржлив : Изработено е од висококвалитетен памук и крпа Може да ја притисне шиењето и добро да се криви при сечење. Може да се користи на висока температура и може да се користи повторно. Може да се чува долго време без пукање. И може да се примени за високи температури. Лесно за носење : Овие додатоци за пеглање се исклучително направени и внимателно зашиени. Горниот и долниот дел се мазни, лесни и лесни за носење. Можете да ги извадите во секое време за обработка и пеглање. Зашивање и имаат лесен дизајн што ги прави полесно да се носат. Стабилна изведба : Тоа е суштински дел од вашиот постојан комплет за шиење. Обезбедувањето на највисок квалитет на допир не само што ќе ве импресионира, туку и ќе ги поедностави вашите задачи. Нашата ролна на цвест на шунка и заштитната мрежа за пеглање поставени на пареа додека шиете за финиш. Лесно железо од пареа за да ги задржите овие брчки во тешки области. Широко користете : Се користи за пеглање на пареа за време на шиењето за да се добие помазна површина. Може да спречи брчки во области што е тешко да се пеглаат. Може да се користи со алатки за притискање и формирање на капи, раменици и капачиња за бејзбол. Пристоен подарок : Можете да ги дадете овие додатоци за пеглање како подарок за секој ентузијаст за шиење околу вас. Willе го сакаат домаќинките, мајките, баба. Овој сет е прекрасен додаток на нив. Може да се користи долго време. Повторно употреба и издржлива : Изработено е од висококвалитетен памук и крпа. Може да ја притисне шиењето и добро да се криви при сечење. Може да се користи на висока температура и може да се користи повторно. Може да се чува долго време без пукање. Лесно за носење : Овие додатоци за пеглање се исклучително изработени и внимателно зашиени.

Други карактеристики

Item Type:
Tailor Ham Seam Roll Set
Material:
Cotton, Cloth
Weight:
Approx. 677g / 23.9oz
Package List:
2 x Tailor Ham Seam Roll :

Најдобри понуди