.

.

Фавомото 5 парчиња 2 налепници на диносаурус фармерки со украс украс за деца домашни налепници симпатична ткаенина закрпи за лепенки закрпи за закрпи за јакни нале?

Фавомото 5 парчиња 2 налепници на диносаурус фармерки со украс украс за деца домашни налепници симпатична ткаенина закрпи за лепенки

DEN 731.04

Количина на стоки
Тековен

Sew на закрпи Апликација- Доаѓаат диносаурусни закрпи Апликации имаат различни големини за да ги задоволат вашите дневни потреби за поправка на облеката, можете да ги користите за менување на дупка или како декорација за да ја донесете вашата сакана облека нов изглед ; Закрпи- можете да ги користите за украсување на пантолоните и ранецот што е елегантен и убав. Ironелезо на закрпи- Погодно за DIY декорација или поправка на дупката за облека, погодни за торби, капи, чорапи ,. Декор за поправка на облека- Добро за поправка на проекти и украсување, поправете кошули, фармерки, здолништа и ранци. DIY лепенка за чевли- Погоден за украсување или поправка на торба, паричник, капа, облека или чевли. Sew на закрпи Апликација- Доаѓаат диносаурусни закрпи Апликации имаат различни големини за да ги задоволат вашите дневни потреби за поправка на облеката, можете да ги користите за менување на дупка или како декорација за да ја донесете вашата сакана облека нов изглед ;. Закрпи- можете да ги користите за украсување на пантолоните и ранецот што е елегантен и убав. Ironелезо на закрпи- Погодно за DIY декорација или поправка на дупката за облека, погодни за торби, капи, чорапи ,. Декор за поправка на облека- Добро за поправка на проекти и украсување, поправете кошули, фармерки, здолништа и ранци. DIY лепенка за чевли- Погоден за украсување или поправка на торба, паричник, капа, облека или чевли. Список на пакети 10 x кеси за закрпи Карактеристики - Можете да ги користите за украсување на панталони и ранец што е елегантен и убав шиење на налепници за закрпи.

Други карактеристики

Најдобри понуди