.

.

JCBIZ 6PCS 19x29mm Тркалезни пролетни куки куки клип DIY додатоци за чанти чанти од рамената на рамената на рамената на рамената на рамената, временската легура, кружен мета?

JCBIZ 6PCS 19x29mm Тркалезни пролетни куки куки клип DIY додатоци за чанти чанти од рамената на рамената на рамената на рамената

DEN 111.84

Количина на стоки
Тековен

Тип : 6 п кружен пролетен клип за кука, висок квалитет, силен, цврст и долготраен, исклучително изработка и изглед, може да одговара на разни апликации. Надворешен дијаметар : 29мм, внатрешен дијаметар : 19мм, дебелина : 5мм, боја : злато. Направено од висококвалитетна легура на цинк, електроплетирана површина, мала тежина, голема јачина, анти-кара, антикорозија. Дизајн на пролетен клип : Лесен за ракување со вградената пролет, брзо поврзување и ослободување, многу погодно за употреба. Употреба : Може да се користи за да се прикачи на ранецот, чантата или да се користи како прицврстување, поводник за кучиња за секојдневниот живот. И порано виси занаети или украси на кое било место каде што сакате. кружен пролетен клип за кука, висок квалитет, силен, цврст и долготраен, исклучително изработка и изглед, може да одговара на разни апликации. Надворешен дијаметар : 29мм, внатрешен дијаметар : 19мм, дебелина : 5мм, боја : злато. Направено од висококвалитетна легура на цинк, електроплетирана површина, мала тежина, голема јачина, анти-кара, антикорозија. Дизајн на пролетен клип : Лесен за ракување со вградената пролет, брзо поврзување и ослободување, многу погодно за употреба. Употреба : Може да се користи за да се прикачи на ранецот, чантата или да се користи како прицврстување, поводник за кучиња за секојдневниот живот. И порано виси занаети или украси на кое било место каде што сакате. Спецификација : Тип : Тркалезна пролетна кука за куки Надворешен дијаметар : 29мм Внатрешен дијаметар : Дебелина од 19мм : 5мм Боја : Златна количина : 6 парчиња Материјал : Направено од високо квалитетна легура на цинк, електропланирана површина, мала тежина, висока јачина, анти-низа, анти- корозија.

Други карактеристики

Type:
Round Spring Snap Hook Clip
Outer Diameter:
29mm
Inner Diameter:
19mm
Thickness:
5mm
Color:
Gold
Quantity:
6pcs
Material:
Made of high quality zinc alloy, electroplated surface, light weight, high strength, anti-rust, anti-corrosion.
Nice Appearance:
Exquisitely workmanship and appearance, can match various of applications.
Spring Clip Design:
Easy to operate with the built-in spring, quick connect and release, very convenient to use.
Usage:
Can be used to attach to the backpack, handbag, or use as a keyring, dog leash for daily life. And used to hang crafts or decorations to anywhere you want.
Note:
Not recommended for bearing heavy load.:
manual measurement,there is a small reasonable error range.:

Најдобри понуди