.

.

Бека Крајна Покриеност 24-часовна Фондација, Слонова Коска, 1.01 Унца

Бека Крајна Покриеност 24-часовна Фондација, Слонова Коска, 1.01 Унца

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Течна подлога без масло, целосна покриеност која изгледа и се чувствува бестежинска на кожата Останува ставен дури 24 часа и обезбедува абење отпорно на вода. Течна подлога без масло, целосна покриеност која изгледа и се чувствува бестежинска на кожата со 24-часовно абење отпорно на вода. Тоа е комбинирано светло и тон на кожата-точни пигменти за да се создаде сенка за секој тон на кожата.

Други карактеристики

Најдобри понуди